Ami jo,azt elkell ismerni!
Szerintem utánna szagolnise tudnánk!
Még régebben,összeakadtunk egy asszemferrarival,vagy Lamborgini volt,nem tudom.De a 8-ason ahol mi elöztünk(r1,r6-okkal),ott öis jött!Egy centitse maradt le!Oszt mikor Fehérvárnál ráléptünk a pályára,egy ideig araszolt(250-környékén) mögöttünk,egyszercsak hangorkán,és utánnase tudtunk szagolni!
meg fogom mérni mindenképpen.ha jobb lesz az idő akkor meg ugyis összefutunk,és kitalálunk valamit.mert ez igy nem maradhat!szivesen mennék egyet-kettőt a menyussal is,hogy lássa,nem hazudok.
na végre!köszi,igy már jo!a gátlóval nem hiszem,hogy gond lenne,mert egy-két versenyző spanom már nézte.bár ez még nem zárja ki.a motorrol nem tudok képet felrakni,csak olyat ami akkor készült,amikor megvettem.be van takarva,egy garázsban.a kipufogo leérés témához:egyszer volt olyan,hogy az ért le,de akkor el is estem.nem állandó a dolog!csak mikor leér a lábtarto(koptatocsavar nincs benne!)már nem merem tovább dönteni egy kicsit sem,pedig még sookal gyorsabban is mernék menni.na hát ez a gond!
a kívánt képnél megnyomod a printscreen gombot, majd megnyitod a paintot, és ctrl-v-vel beilleszted, utána mentés másként, és alul kiválasztod a jpg formátumot, majd elmented
szerintem is, mert mikor barátomék kb 180 kg terheléssel mentek, akkor is a lábtartó ért le hamarabb. lehet, hogy hiába kemény a rugó, nincs csillapitás, vagy ami gyanúsabb, hogy az előző gazda kicserélte a kutyacsontokat hosszabbra, hogy mélyebben üljön a fara.
Tegyél fel valami képet a mociról,hogy hol ér le mert így nem tudok segíteni
Az is lehet,hogy a hátsó rugós taggal van valami gáz,vagy csak szétcsavrgatta valaki
valaki mondja már meg,hogy kell e valahogy frissiteni az oldalt,mert amig nem irok be valamit,nem látom,hogy más is irt.kell valamit csinálni?
menyus!nekem nincs benne az a csavar,mert egyből kihajitom a motorjaimból.akkor viszont nem értem.a rugozásom olyan kemény,hogy ha ráülök,alig megy össze alattam,mégis állandoan leér.neked meg benne van.csak a súly lesz itt a gond..
csak legyen jo idő
Biztosan mert nem xx-el voltatok!
Ami jo,azt elkell ismerni!
Szerintem utánna szagolnise tudnánk!
Még régebben,összeakadtunk egy asszemferrarival,vagy Lamborgini volt,nem tudom.De a 8-ason ahol mi elöztünk(r1,r6-okkal),ott öis jött!Egy centitse maradt le!Oszt mikor Fehérvárnál ráléptünk a pályára,egy ideig araszolt(250-környékén) mögöttünk,egyszercsak hangorkán,és utánnase tudtunk szagolni!
nekem sikerült egyszer!három év alatt!
azon jól látszik a helyzet a menyusnak.
Az is lehet,hogy a hátsó rugós taggal van valami gáz,vagy csak szétcsavrgatta valaki
frissíteni meg az oldal tetején a Hayabusa feliratra kattintva lehet
menyus!nekem nincs benne az a csavar,mert egyből kihajitom a motorjaimból.akkor viszont nem értem.a rugozásom olyan kemény,hogy ha ráülök,alig megy össze alattam,mégis állandoan leér.neked meg benne van.csak a súly lesz itt a gond..