Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van?mindenki ebédel?
Olyanmegnincsis!
Várom
csak legyen jo idő
Az akkori motorm,simán reggelire megette volna az XX-et!
elöbb kellnem(bejelentkeznem) Gáboromnál!
Üdv itteniek!
Biztosan mert nem xx-el voltatok!
ahogy mondod!

Ami jo,azt elkell ismerni!
Szerintem utánna szagolnise tudnánk!
Még régebben,összeakadtunk egy asszemferrarival,vagy Lamborgini volt,nem tudom.De a 8-ason ahol mi elöztünk(r1,r6-okkal),ott öis jött!Egy centitse maradt le!Oszt mikor Fehérvárnál ráléptünk a pályára,egy ideig araszolt(250-környékén) mögöttünk,egyszercsak hangorkán,és utánnase tudtunk szagolni!
mi sikerült a 3 év alatt?
De!

nekem sikerült egyszer!három év alatt!
feket 663!ha elküldöm mms-ben a cbr-es képemet,fel tudod rakni ide?
azon jól látszik a helyzet a menyusnak.
nekem nincsenek a képernyőn egymásba fonódó nyilak...
Mehetünk Csak lenne már kicsit melegebb
ez igy van.pont ezt tárgyaltam ki a handsome kollégával is.nekem meg már akkor jutott eszembe,amikor vége volt a szezonnak.hülyegyerek vagyok..
Akkor meg jobban ki kell ülni, így nagyobb kanyarsebességhez is kevésbé kell dönteni.
meg fogom mérni mindenképpen.ha jobb lesz az idő akkor meg ugyis összefutunk,és kitalálunk valamit.mert ez igy nem maradhat!szivesen mennék egyet-kettőt a menyussal is,hogy lássa,nem hazudok.
mérd meg, hogy milyen hosszú a tiedben a két kutyacsont.
na végre!köszi,igy már jo!a gátlóval nem hiszem,hogy gond lenne,mert egy-két versenyző spanom már nézte.bár ez még nem zárja ki.a motorrol nem tudok képet felrakni,csak olyat ami akkor készült,amikor megvettem.be van takarva,egy garázsban.a kipufogo leérés témához:egyszer volt olyan,hogy az ért le,de akkor el is estem.nem állandó a dolog!csak mikor leér a lábtarto(koptatocsavar nincs benne!)már nem merem tovább dönteni egy kicsit sem,pedig még sookal gyorsabban is mernék menni.na hát ez a gond!
a kívánt képnél megnyomod a printscreen gombot, majd megnyitod a paintot, és ctrl-v-vel beilleszted, utána mentés másként, és alul kiválasztod a jpg formátumot, majd elmented
szerintem is, mert mikor barátomék kb 180 kg terheléssel mentek, akkor is a lábtartó ért le hamarabb. lehet, hogy hiába kemény a rugó, nincs csillapitás, vagy ami gyanúsabb, hogy az előző gazda kicserélte a kutyacsontokat hosszabbra, hogy mélyebben üljön a fara.
Ezt,hogy tudod így kifotózni?nekem még sosem sikerült
Tegyél fel valami képet a mociról,hogy hol ér le mert így nem tudok segíteni
Az is lehet,hogy a hátsó rugós taggal van valami gáz,vagy csak szétcsavrgatta valaki
kattints időnként a frissítés gombra a böngészőn (zöld egymásba fonódó nyilak
Szerintem más gond lesz,mert a generátor fedél hamarabb ér le mint a kipuf
frissíteni meg az oldal tetején a Hayabusa feliratra kattintva lehet
valaki mondja már meg,hogy kell e valahogy frissiteni az oldalt,mert amig nem irok be valamit,nem látom,hogy más is irt.kell valamit csinálni?
menyus!nekem nincs benne az a csavar,mert egyből kihajitom a motorjaimból.akkor viszont nem értem.a rugozásom olyan kemény,hogy ha ráülök,alig megy össze alattam,mégis állandoan leér.neked meg benne van.csak a súly lesz itt a gond..
igen