És énse vagyok az!sööööööööööt!
De ismeretlenül ovatosan fogalmazok!Ha kicsit visszaolvasol,láthatod megy itt az adok-kapok.De azok az emberek,barátok,nagyon közel állnak már egymáshoz,és sokmindent megéltek már együtt!
De részemröl itt leis zárnám!
azt a kanyart én is feltettem,csak rohadt szar a video,meg nem mehettem keményen,mert a haverom lemeradt vola.keresd az on-boardok közt.vagy az adatlap videoban.bár szart sem fogsz látni igazából..
Én a következőt csináltam Az első telószárakbab az olajat kicseréltem 10-es sürüségüre plusz 15mm-rel kijebb húztam őket hátra 65 magas gumit tettem,így sokkal nehezebben ér le
feket663!kellemesen kulturált,vibrácioktol,és virusoktol mentes jó estét kivánok!
itt igy kell köszönni?nem tudtam.meg is savanyodott a tej...bakker!itt mindenki viráglelkü?
menyus!majd ha jobb idő lesz,fussunk össze,es majd megyünk egyet a 2/a-n.a ringen nekem a célegyenes ráforditó előtti kanyaban ért le a kipuff.a lábtarto az meg szinte mindenhol,ha egy kicsit elmegyünk a haverokkal kanyarogni.és ha az leér az már fos.
115kg vagyok egy szál faszban.overallom van,plusz sisak meg egyebek.ugyhogy velem kicsit más a helyzet.a 2/a-n egy halvány ujjnyi van a kipufogo,és a beton között.és az nem a ring!
Tudok képet rakni, de sztem felesleges, úgyis le tudom fényképezni úgy, hogyha meg lenne sérülve, akkor is sérülésmentesnek látszana. De nincs még karc sem rajta. A bogarakat is lemostam róla. Csak azért adnám el, mert akarok egy füstszínűt.
És énse vagyok az!sööööööööööt!
De ismeretlenül ovatosan fogalmazok!Ha kicsit visszaolvasol,láthatod megy itt az adok-kapok.De azok az emberek,barátok,nagyon közel állnak már egymáshoz,és sokmindent megéltek már együtt!
De részemröl itt leis zárnám!
itt igy kell köszönni?nem tudtam.meg is savanyodott a tej...bakker!itt mindenki viráglelkü?
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmot
or.hu/motor...
Benne vagyok
A "gyikok" megszolittás után lehet!
Én sok motorossal,(közölük sokat barátomnak mondhatok),tartom a kapcsolatot,de ilyen megszolitást nemigazán engednék meg magamnak.