Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem szoktam ilyenekkel foglalkozni, ez nem társalgási fórum, hanem szakmai, legalábbis szerintem.
Ott nem is szabad keményen menni a keresztben festett sárga csykok miatt Könyen a szalagkorlát alatt találja magát az ember
nem!

És énse vagyok az!sööööööööööt!
De ismeretlenül ovatosan fogalmazok!Ha kicsit visszaolvasol,láthatod megy itt az adok-kapok.De azok az emberek,barátok,nagyon közel állnak már egymáshoz,és sokmindent megéltek már együtt!
De részemröl itt leis zárnám!
csak beköszöntem neked is.elvégre illik..
azt a kanyart én is feltettem,csak rohadt szar a video,meg nem mehettem keményen,mert a haverom lemeradt vola.keresd az on-boardok közt.vagy az adatlap videoban.bár szart sem fogsz látni igazából..
És ez miért nekem szól? ? ?
Én a következőt csináltam Az első telószárakbab az olajat kicseréltem 10-es sürüségüre plusz 15mm-rel kijebb húztam őket hátra 65 magas gumit tettem,így sokkal nehezebben ér le
feket663!kellemesen kulturált,vibrácioktol,és virusoktol mentes jó estét kivánok!
itt igy kell köszönni?nem tudtam.meg is savanyodott a tej...bakker!itt mindenki viráglelkü?
jó estét kivánok minden motorkedvelőnek itt a sportmotor fórumon!
Ő az
menyus!majd ha jobb idő lesz,fussunk össze,es majd megyünk egyet a 2/a-n.a ringen nekem a célegyenes ráforditó előtti kanyaban ért le a kipuff.a lábtarto az meg szinte mindenhol,ha egy kicsit elmegyünk a haverokkal kanyarogni.és ha az leér az már fos.
Hát!?

A "gyikok" megszolittás után lehet!

Én sok motorossal,(közölük sokat barátomnak mondhatok),tartom a kapcsolatot,de ilyen megszolitást nemigazán engednék meg magamnak.
115kg vagyok egy szál faszban.overallom van,plusz sisak meg egyebek.ugyhogy velem kicsit más a helyzet.a 2/a-n egy halvány ujjnyi van a kipufogo,és a beton között.és az nem a ring!
azért ne hasonlítsd össze magaddal az ő helyzetét. ti ketten Gabycával nem vagytok olyan nehezek, mint ő magában (130 kg. saját elmondása szerint)
Az sosem ért le Az oldala szeret kilyukadni meg a lábtartó hegyesedik
Itt egy kis inspiráció, hogy hogyan ne érjen le a kipufogó
Pedig megnézném ahogy mindíg leér a busa
Biztos, mert nem raktál fel képet magadról.
Nem vagy egyedül. Én figyellek!
Tudok képet rakni, de sztem felesleges, úgyis le tudom fényképezni úgy, hogyha meg lenne sérülve, akkor is sérülésmentesnek látszana. De nincs még karc sem rajta. A bogarakat is lemostam róla. Csak azért adnám el, mert akarok egy füstszínűt.
most kajak azért nem ir senki,mert itt vagyok?itt rühellnek engem...
hát már megint magamban vagyok..
ez a sztojka iván meg egy kis dugó cigány rohadvány!70kilos kis fasz!csak akkor menők ha sokan vannak.mint ugye a cigányok általában...
nagy kamu az a bmw!egyébként én mindig rámegyek motorral az ilyen májer autosokra a busával.ti is?