Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasz!
No persze te is akkor jössz mikor nem megyünk sehova.
Óóóó, pedig erre még én is szívesen eljöttem volna

Viszont ha mentek közösen moziba, vagy lesz bármilyen program, akkor csatlakoznék a közel jövőben

Mara: Neked meg Boldog Szülinapot Remélem, h tetszett a mai sms
Ki beszél rollad?
Nem jössz nem jössz ennyi kinek hiányzol kinek nem.
De ha miattad nem jön össze 20 ember akkor te tényleg nagy ász vagy.
Jó estét Mindenkinek!
a "majom" jelzöt most inkább nem firtatnám!

De ahhozz szerintem jogom van,hogy eldöntsem kivel,mikor hol van kedvem talállkozni!
Viszont Május.1-én szívesen várja a csapatot a Kunszentmiklósi veterán motorosok baráti köre egy motoros találkozóra ami minden évben megrendezésre kerül Kunszentmiklóson. Ha vmi éttermi össze röffenést akartok busásoknak akkor abban tudok segíteni.
Hát szomoru vagyok hogy 1-2 majom miatt a többi ember nem találkozhat ily modon
Hi! Dobtam emilt.
Kedves Barátaim,Tisztelt Sportmotor!
Sajnos sok-sok telefonbeszélgetés után arra a következtetésre jutottunk,hogy a RETRO BULIT NEM TARTJUK MEG!Higgyétek el,hogy nagyon sokat gondolkodtunk rajta,de inkább nem!
Mi szerveztünk már néhány összejövetelt,amiket a mai napig is emlegetünk,oly sok kedves emlék jut eszébe sok mindenkinek........
Ezt nem szeretnénk lejjebb adni,és ezért határoztunk így:INKÁBB KIHAGYJUK....jobb ez így!Én botrányt nem szeretnék,"baráti összeférhetetlenség miatt"!SAJNÁLOM...de így látjuk jónak Mr.-nével
Nem akartunk senkit sem "befűteni",de a többség hozatta meg velünk ezt a döntést,a "saját érdekében"!
Mi sajnáljuk.........Mi egy IGAZÁN Mr.és Mr.-nés bulit szerettünk volna Veletek.........Sajnáljuk......
Nem beszélget velünk
Szeva Mihail! Hogy s mint, nagyon el vagy tűnve, ne mondd hogy ennyire viszik az építőipari gépeket!
Halihó!
Szevasztok!
Persze Kavicsos Barátom.......hogyne...Mr.-né meg verni fogja a fejem akkor is,az unokák szeme láttára,hogy ennek is Ő látta kárát,elég csúnyán,én meg a mázlista karcolások nélkül..... DE SZERENCSE,HOGY ÍGY MEGÚSZTUK! Motorozunk tovább!
dehogy is, csak hülyéskedtem
amúgy se ismerek senkit. Busások közül csak Zsoltit ismertem.
Attól még jöhetsz!
Nézd a jó oldalát tesó! Kevésnek adatik meg, hogy 113 métert repülhessen szinte karcolások nélkül! TE már ezt is elmondhatod az unokáknak majd....
tudom, tudom
amúgy se mennék mert én csak játék hayabusa tulaj vagyok
De ez egy más dolog Teeeeee!
2008 május 31.-én összetörtük magunkat egy egy hónapos jogosítvánnyal rendelkező Hölgy jóvoltából....Felépültünk,...bár nekem csodával határos módon a hajam szála sem görbült,pedig 113 métert repültem,a Szerelmemmel együtt,de köszönet a sok baráti segítségnek,és a "játékszer"szeretetének motorozunk ugyanúgy,mintha mi sem történt volna!
akkor nekem a belépés ingyenes
Addig kérlek,amíg hisz a csodákban,és szereti a játékszereit,úgy,mint ahogy én a motorom!
Én például még az vagyok!
és meddig gyerek valaki ?
Hali! Dobj egy telószámot légyszi! Érdekelne a szett! fire_horn@yahoo.com
Köszi