Viszont Május.1-én szívesen várja a csapatot a Kunszentmiklósi veterán motorosok baráti köre egy motoros találkozóra ami minden évben megrendezésre kerül Kunszentmiklóson. Ha vmi éttermi össze röffenést akartok busásoknak akkor abban tudok segíteni.
Kedves Barátaim,Tisztelt Sportmotor!
Sajnos sok-sok telefonbeszélgetés után arra a következtetésre jutottunk,hogy a RETRO BULIT NEM TARTJUK MEG!Higgyétek el,hogy nagyon sokat gondolkodtunk rajta,de inkább nem!
Mi szerveztünk már néhány összejövetelt,amiket a mai napig is emlegetünk,oly sok kedves emlék jut eszébe sok mindenkinek........
Ezt nem szeretnénk lejjebb adni,és ezért határoztunk így:INKÁBB KIHAGYJUK....jobb ez így!Én botrányt nem szeretnék,"baráti összeférhetetlenség miatt"!SAJNÁLOM...de így látjuk jónak Mr.-nével
Nem akartunk senkit sem "befűteni",de a többség hozatta meg velünk ezt a döntést,a "saját érdekében"!
Mi sajnáljuk.........Mi egy IGAZÁN Mr.és Mr.-nés bulit szerettünk volna Veletek.........Sajnáljuk......
Persze Kavicsos Barátom.......hogyne...Mr.-né meg verni fogja a fejem akkor is,az unokák szeme láttára,hogy ennek is Ő látta kárát,elég csúnyán,én meg a mázlista karcolások nélkül..... DE SZERENCSE,HOGY ÍGY MEGÚSZTUK! Motorozunk tovább!
2008 május 31.-én összetörtük magunkat egy egy hónapos jogosítvánnyal rendelkező Hölgy jóvoltából....Felépültünk,...bár nekem csodával határos módon a hajam szála sem görbült,pedig 113 métert repültem,a Szerelmemmel együtt,de köszönet a sok baráti segítségnek,és a "játékszer"szeretetének motorozunk ugyanúgy,mintha mi sem történt volna!
No persze te is akkor jössz mikor nem megyünk sehova.