Én láttam hogy odairtad, szerintem ebböl nincs is gond.
Csak azt nem tudom hogy ki az aki miatt más nem mehet szorakozni egy elölre meghirdetett megbeszélt bulira.
mivel nemrég beszéltem Misterrel,(hosszan),tudom nem mi miattunk fujta le a bulit!
És okosan,bölcsen döntöttek a párjával!
És lagalább annyira sajnálom,mint a többiek!
Csatlakozom az elöttem szólóhoz Lehet,hogy majom vagyok,de
én sem vagyok hajlandó olyan emberrel találkozni,aki nem képes a társasági élet írott és íratlan szabályait legalább alap szinten betartani.Sajnálom.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz Lehet,hogy majom vagyok,de
én sem vagyok hajlandó olyan emberrel találkozni,aki nem képes a társasági élet írott és íratlan szabályait legalább alap szinten betartani.Sajnálom.
Pár napja olvastam, h lesz egy ilyen buli, aztán úgy néz ki, h a mostani hétvégém szabad lesz, és emiatt gondoltam...
Ráadásul még a közelben is lakok :)
De neked meglepivel készültem volna!Mostmár nemtitok,Gabycátol meghtudhatod!
Szeretnénk ezt az elmaradt bulit bepotolni,ténylegesen johangulatban,és barátikörben!
No többek között errölis beszéltünk Misterrel!
de a lényeget teis tudod,gondolom!
Azok meg mi vagyunk.
ezt már akkor én sem értem
Nem szittanám a tüzet!Nemér annyit!
Csak azt nem tudom hogy ki az aki miatt más nem mehet szorakozni egy elölre meghirdetett megbeszélt bulira.
szervedzés alatt van!
És okosan,bölcsen döntöttek a párjával!
És lagalább annyira sajnálom,mint a többiek!
Küldtem egy mailt!
De mivel én nemtitkoltan,jeleztem az álláspontomat ezért véltem feltételezni,hogy rámis értendö a jelzö!
Valami termálos cucc , eger vagy a pöcs tudja?
Ráadásul még a közelben is lakok :)