Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Isten éltessen valentin nap alkalmából!
fekete ur!minnel többet nézem a motorodat,annál irigyebb vagyok!bár én szakbarbár vagyok,és ezért talán nem is való nekem ilyen szép vas,mert ugyis lapra tenném szerintem.legalábbis eddig minden motorom igy járt....
Épp írni akartam,hogy lemaradt a videó linkje...
zmenyus!kicsit korán kezdtél fékezni nem?
hali!
Boldog Valentin napot mindenkinek

Már megint útban voltam az igazi sportmotorosoknak
Azért csak óvatosan! ! !
Remélem felszárad délutánra, ha nem akkor a latyakban fogok videózni, és remélem megúszom!
Tőled nem ilyen üdvözletet várunk. . .
Boldog Valentint mindenkinek!
Kipucoltam Nekem nem szabálylott semmit,amint beindult a motor és megjött a vákum,felállt és úgy is maradt
De szííííp Köszönömszépen
Szép jó estét mindenkinek!
Firehorn látom elkészült a vas,jól mutattok így együtt.
Vigyázzatok magatokra!
Nem biztos, hogy netközelben van, ő még nem az IT generáció gyermeke, de nagyon jó srác amúgy.
coolrider! Alszol?
a mi Pepííítónk...unatkozott megint...
Pep szűrőt cserélt és elpiszkálta azt az izét
jótol kérdezte.......
Lehet, hogy már Menyus is kipucolta belőle, de ez nem biztos.
De holnapig elfelejted és megint nem fogsz tudni válaszolni...hmmm? atyó...
Köszi, Pep kérdezte ma tőlem de én nem tudtam válaszolni neki!
Egy terelőlap, ami alacsony fordulaton szűkiti a beömlőnyílást, hogy nagyobb legyen a belépő levegő sebessége, magasabb fordulaton meg teljesen kinyit, hogy minél nagyobb keresztmetszeten szívja a levegőt. Jobb helyeken ezt ki szokták vágni, hogy nagyobb legyen a keresztmetszet, 2-3 lóerőt jelenthet ez is csúcsteljesítményben, persze csak, ha hozáhangolod a befecskendezést, viszont csökkenhet az alsó fordulati nyomaték. Én kivágtam, sokat nem érzek, de biztos jobb így.
Akkor mond meg légyszíves hogy a K4 légszűrő házában középen mi van, mert én már nem emlékszem!
Én csak műszaki kérdésekre szoktam/tudok (ha tudok) válaszolni. A csevegés nem az én asztalom.