Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEM TUDOM MIRE GONDOL!
Más fejébe nem látok bele.
NEM TUDOM MIRE GONDOL!
Más fejébe nem látok bele.
Vagy nem tudom...

Ilyen nics!Vagyis nemhiszem el!Méghogy te nemtudod!?akkor ki tudja?
Az mit jelent, hogy hidrós? A kuplungja valóban hidraulikus, viszont ha a szelepekre gondolsz, az lapkás. Vagy nem tudom...
Okés, köszönöm szépen!

Azért kérdeztem, mert egy régebbi motorról lenne szó, nem Hayabusáról. Egy olyan elképzelésem lenne, hogy nem használnék ECU-t, karbival lenne összevedítva a Busa blokk. A főtengelyjeladója pedig a régi gyújtáselektronikát is hajthatja.
Az 1.3-as már eleve más világ, onnantól kezdve hogy 6 gangos, és úgy tudom hidrós... Itt kezdődnek a nagy előrelépések
Sajnos-hálistennek a motorom minden alkatrészével személyes jóbarátságot ápolok. Nem csak használom, majdnemcsak jobban szeretem szerelgetni is.
nem nagyon lehet megfogni Hayabusa kérdésben mi!?
Én megmondtam!
Nincsen benne kopogásszenzor, de széria állapotban nincs is szükség rá, mert az egész rendszer 91-es üzemanyaghoz van tervezve. 95-össel az életben nem fog detonálni, kivéve, ha valami nincs rendben. Összesen van egy főtengely helyzetérzékelő, az ECU meg az 1-1 gyújtótekercs a pipákban
Várd meg Feket663-at!
Sziasztok!

Egy olyat szretnék kérdezni Tőletek, hogy:
a régi Busák 99-től mi alapján állítanak előgyújtást, illetve milyen gyújtásrendszerük van? Csak fordulatszámot és terhelési állapotot vesz figyelembe, vagy van benne kopogásdetektor?

köszi előre is!
ja ez jó bolt..... jó ötlet lehet pézt keresni, csak gyözzük a munkát...

engemis érdekel,azért megyek!
Meg tán nemárt egy-két jotanács nekik!
Hozzáteszem döreségnek tartom ilyen hidegben(10-12 fok) pályázni4Nem melegszik át se az aszfalt,se a gumi!
Nagyon gondolkodom,nem-e a MAN-nal,vagy futoval menjek!félek hazafelé szükséglessz valami szállitto eszközre!
Na arra én is kiváncsi leszek, hogy boldogul a sok tejfölös szájú!
Nemirigyellek!

Február 15.-én,lejössz velem megnézni a fiatalságot!
Szeretni énis szeretek!

De valahogy nincs kedvem!Ezért gondoltam hogy Csöleur,ur lessz,és meghiv!
Márciusig szabin vagyok!( Már nem tudtam becsukni a szekrényajtókat a sok pénz miatt!)
bocs lehet hogy irtad...
de hol voltál síelni?
én is szeretek, de még idén nem voltam ugy igazán...
De jooo egyeseknek!

Menj munkálkodni!
Csuuuuuuuuuuuuunya repedtfazék!
Hogy a franc egye meg a májadat!

Bezzeg ilyen helyre nemhivol?!
Semmi különös, csak unatkozom!
Ez már nem ebbe az országba való!
miben mesterkedsz papi....látom nagyon nem férsz a bőrődbe...blokk tuning...meg ilyen über harsonák....