Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na meg jóóónapot
Majd a nyáron behozom!
késtél öreg!
Hogy a fene a bagoly formádba!
Ennyi?
HÖLGYEK-URAK! A helyzet a következő: a barátomnál jelentkeztek a Hayabusa club-ból, hogy le kell foglalni a hivatalos szállást(ha valaki azt igényelné ez talán 45 euro/fő lenne éjszakánként) Viszont lenne olyan, hogy jugendherrberge, ez kb 40-60 kilométerre a találkozó helyszínétől és ez csak 15eur/fő/éj lenne kb. (ha van még szabad szoba). van 1,2,4 ágyas szoba fürdőszobával meg egy 6 ágyas, csak mosdóval. Ezért gyorsan el kellene dönteni, hogy hány fő akar jönni, mert egy-két napon belül le kellene foglalni a szállást, nehogy pofára essünk. úgyhogy hajrá
1. feket663
2. robert gaal
3. Zizó
4, Fiveurban
Csak próbálkoztam...
Csak próbálkoztam...

Köszönöm de az XS is majdnem nagy nem vagyok nagyfejú

Szép jó estét mindenkinek!
Ha holnap jó idő lesz és van kedve valakinek dél körül elindulni egy rövid gurulásra(1-2 óra),az dobjon egy üzenetet,vagy csörögjön rám. Számom az adatlapon.
Ha gondolod van 1 S1-esem kölcsönbe, fekete színű, L-es méretű. Csak hogy kipróbáld. Megmondom őszintén, nekem nem jött be.
Pep! Fogd be a végét és fújd fel akkor végig kúpos lesz
Ez miatt ne fáradj tényleg.
Köszönöm megint okosabb lettem
Tisztelt motoros barátaim, és Milka!
Tisztelt SportMotor!
Szeretném oldani ezt a nagy téli feszültséget, és kiírnék egy pályázatot( értékes díjakért) motoros témában, Valentin napra!
A " műveket" a sportmotor-ra kell feltölteni és be kell linkelni mind a Hayabusa, mind az XX-es fórumra is.
A pályázat határideje 2009 02 14.
Minden pályaművet szívesen látunk!
Pályázók,akik halandó,és alázatos motorosok!:
1:Fiveurban
2:Mr.Hayabusa
3: ?
4: ?
5: ?...................és így tovább /írjátok tele!/

Bátorság 5pont!Várjuk a jelentkezéseket,és a vidiket
Ha megnézed a gyári leömlőt, az egyenes csövekből áll (mondjuk az olcsóbb 200-250 ezres yoshik is, míg egy komoly rendszer átmérője folyamatosan emelkedik, majd holnap csinálok fényképeket az enyémről.
Az a baj, hogy most külföldiából nem nagyon érdemes semmit venni, mert kicsit gyengus a forint. Mondjuk lehet, hogy szerencséd van, mert az első szériához van ittegy pár ajánlat:
kopólamellák: 67 euro
Fémlamellák Eur 52,99
Rugók Eur 10,99
tömítés Eur 5,99

nem olcsó sajna, szerintem most nem érdemes ilyet venni, várni kell kicsit, hátha beerősödik a forint.
Szeva Isván,
Nem tudsz véletlenül komplett kuplung szettet jó áron valahol? Fémet, kopót, esetleg rugóstul?
Kérdés!
Mennyi a külömbség átmérőben ez és a yosi,v.akra között?
vagy van -e külömbség?

NEM AKAROK VENNI csak megfordult az agyamban
Ma vagy holnap indul a csomag hozzád. Majd ha feladják a postára, kap egy tracking számot, onnantól kezdve nyomon lehet követni, hogy hol jár.
a küldik kimaradt. haza is küldik.
Viszont most jön a jó hír, hogy van az USAban 3 db 27 USD/db, és a 3-at 31 dolcsiért haza is . Vajon kell?