Én a helyedben nem foglalkoznék a nagy hengerrel. Csak a szokásos dolgokat csináltatnám rajta. Kipufogórendszer meg egy Motty. Ismerősnek lenne full Akra rendszer, 160-ért itt
Mostani eszemmel már én se vágnék bele olyan átalakításokba, mint az én motoromban van...
Ha a konkrét névsor meglesz, akkor Robi barátom felveszi velük a kapcsolatot, aztán közlök mindent itt. Már a német fórumon rendesen aggódnak, hogy mi lesz velünk, mert nem foglaltunk szállást a szállodában ( a hivatalosban).
Majd megíratom, hogy mindennap hazajövünk.
Ez egy szélessávú lambda szonda kijelző. Csak mutatja, hogy éppen mennyi a lambda érték. A suzukiknál 13:1 az ideális a legnagyobb teljesítményhez. Ennyi pénzért már majdnem veszel egy Motty AFR-t is, az állítani is tudja automatikusan az üzemanyag-levegő keveréket az általad meghatározott értékre. Ez utóbbi olyasmi, mintha állandóan fékpadon motoroznál és a tuningmester folyamatosan utánállítja a befecskendezést mondjuk egy Power Commanderrel. Csak ez mindent automatikusan csinál. Kell-e mondjam, hogy nekem ilyen van...(és kell-e mondanom, hogy magyar termék)
végül is a legegyszerűbb lenne egy hengert kiküldened az USA-ba, ők meg majd visszaküldenek egy másikat 900 dollárért dugókkal+szállítás + esetleg vám+áfa. Úgy tudom úgyis van tartalék hengered. ha mást nem cserélsz, olyan 215-220 lóerő várható hátsó keréken.
de van.Itt vannak a lehetőségek. Csak sajna a hengert nálunk senki nem tudja nicasilozni jó minőségben. Hollandia(Wiseco), Anglia(Roger Upperton Racing) vagy az USA (Millenium, APE Race Parts) a megoldás erre.
Igen gondoltam sött kösz a segitséget,és ha tudsz valamit még vagy leirást szolj mert én nem vagyok netes nagyon,és angol meg nem megy .A régi gsxr 2évembenn kerult mire mindenre ráéreztem.
itt
Mostani eszemmel már én se vágnék bele olyan átalakításokba, mint az én motoromban van...
Ha lesz időd ránézel a Német vonalra?
Majd megíratom, hogy mindennap hazajövünk.
Más! A szállásra mikor kell a pénzt fizetni?
www.afrtuner.com
http://www.schnitzracingstore....
ötletekért, alkatrészekért nézegesd a www.hayabusazone.com és a www.schnitzracing.com oldalakat
érdekes leírások mindenféle építésekről pedig itt vannak.
Légyszi, légyszi csak most az egyszer!