Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gabi Bácsi! Most jelentkeztek az angolok. Sajna március előtt nem lesz nekik sem ilyen lánckerék.
Én a helyedben nem foglalkoznék a nagy hengerrel. Csak a szokásos dolgokat csináltatnám rajta. Kipufogórendszer meg egy Motty. Ismerősnek lenne full Akra rendszer, 160-ért
itt
Mostani eszemmel már én se vágnék bele olyan átalakításokba, mint az én motoromban van...
Köszönöm!
küldtem levelet az angol forgalmazónak.
máris.
Hát kíváncsi lennék rá mit szólnak a minden esti hazaszaladáshoz?
nem, én előbb szoktam kellni, de ilyenkor szoktam benézni!
Feket663! Most válaszoltak lánckerék ügyben : tehetetlenek!
Ha lesz időd ránézel a Német vonalra?
Ha a konkrét névsor meglesz, akkor Robi barátom felveszi velük a kapcsolatot, aztán közlök mindent itt. Már a német fórumon rendesen aggódnak, hogy mi lesz velünk, mert nem foglaltunk szállást a szállodában ( a hivatalosban).
Majd megíratom, hogy mindennap hazajövünk.
a Ducatiklub.hu-n küldtem neked üzenetet.
Nem kell mondjad mert, szemezgetek vele, de a henger kiküldés sem áll tőlem messze.
Más! A szállásra mikor kell a pénzt fizetni?
Ez egy szélessávú lambda szonda kijelző. Csak mutatja, hogy éppen mennyi a lambda érték. A suzukiknál 13:1 az ideális a legnagyobb teljesítményhez. Ennyi pénzért már majdnem veszel egy Motty AFR-t is, az állítani is tudja automatikusan az üzemanyag-levegő keveréket az általad meghatározott értékre. Ez utóbbi olyasmi, mintha állandóan fékpadon motoroznál és a tuningmester folyamatosan utánállítja a befecskendezést mondjuk egy Power Commanderrel. Csak ez mindent automatikusan csinál. Kell-e mondjam, hogy nekem ilyen van...(és kell-e mondanom, hogy magyar termék)

www.afrtuner.com
Oké megnézem az oldalakat köszönöm.Személyes találkozást megejtunk ha jo az idö oké.A mail cimemre küld el a tel számod és beszélunk.
végül is a legegyszerűbb lenne egy hengert kiküldened az USA-ba, ők meg majd visszaküldenek egy másikat 900 dollárért dugókkal+szállítás + esetleg vám+áfa. Úgy tudom úgyis van tartalék hengered. ha mást nem cserélsz, olyan 215-220 lóerő várható hátsó keréken.
Van service manualom, ha kell elküldöm, bár angol nyelvű. meg regisztrálj a következő oldalakon: www.hayabusa.org www.suzukihayabusa.org,
ötletekért, alkatrészekért nézegesd a www.hayabusazone.com és a www.schnitzracing.com oldalakat
érdekes leírások mindenféle építésekről pedig itt vannak.
Akkor küldessem ki a hengert fúratni és vegyek hozzá dugókat?
de van.Itt vannak a lehetőségek. Csak sajna a hengert nálunk senki nem tudja nicasilozni jó minőségben. Hollandia(Wiseco), Anglia(Roger Upperton Racing) vagy az USA (Millenium, APE Race Parts) a megoldás erre.
Minden ami segithet késöbb. Képek internetes oldalak stb.A végén mindenkinek felirom a nevét a gépre aki segitett.
Tényleg az új busához nincs nagyobb henger-dugó szett?
Írígy vagy!
Légyszi, légyszi csak most az egyszer!
azt megtartom magamnak.
Jövő heti lottószámok?
mire lennél kiváncsi?
Igen gondoltam sött kösz a segitséget,és ha tudsz valamit még vagy leirást szolj mert én nem vagyok netes nagyon,és angol meg nem megy .A régi gsxr 2évembenn kerult mire mindenre ráéreztem.