12.lapátos,és 4-bárt tud maxon.Szerény becsléseim szerint,szétröpülne töle a busa!márcsak azértis,mert közel 5000 köbcenture van méretezve!de ha nemröpül szét,akkor te leszel a leggyorsabb az ürben!
Újabb tuning van a láthatáron. Sikerült szerezni egy GSXR1000-es lengőkart, meg egy hozzávaló rugóstagot, kb 3 centivel fog rövidülni a tengelytáv. Remélhetőleg nem válik egykerekezőgéppé.
Tisztelt Sport Motor!Kedves Motoros Társaim!
Szerveztünk már néhány sikeres összejövetelt,amit talán még idén is,mint jeleztétek,kérdeztétek elvártok már a Mister Pár-tól!
Ím,e a statisztika után megszületett terv!
2009.02.21.RETRO BULI!
Nem szeretnénk idén ismét farsangot csinálni,hiszen hogyan is múlhatnánk felül a tavalyi rengeteg csodás,fantasztikus jelmez variációkat!
Mellette figyelembe véve a gazdasági helyzetet,ami elég ........
Arra gondoltunk,hogy az idei farsang helyett RETRO BULI lesz!
Ez azt takarná,hogy olcsosítanánk az összejövetel/fő árát ami ilyenkor adódik a helyszínbérlet,+költség,és étel-ital árából.
Keresünk egy helyszínt,és sima Retró zsíros-vajas-lekvároskenyér+amit még szeretnétek/normális keretek közt/
Ezen a BULIN lenne Kihirdetve a Valentin Napi Pályázat nyertesei névsora,és itt díjaznánk az első 3 helyezettet is,és remélem,hogy megtudom nyerni a Sport Motort is ismét,hogy beszálljon valami csekélységgel,úgy,mint 2007 év vége elött éve,ahol halálosan ledöbbentünk a gálánságuktól,és még azóta is csak jóérzés fog el,ha visszaemlékszem ezekre a pillanatokra,hogy HÉVÍZ A BULI!
Linkelés,és jelentkezés,csak a Hayabusa topikban,hogy senki se maradjon ki!
Tervezett résztvevők:
1-Mr.+Mr-né
2- Fiveurbán és a negyven.....
3- Menyus+Gabyca
4- Herci & Andi
5-Milka+Milkáné+Kismilka (Milka nembiztos )
6-Biri+Biriné
7-XXma
Szerveztünk már néhány sikeres összejövetelt,amit talán még idén is,mint jeleztétek,kérdeztétek elvártok már a Mister Pár-tól!
2009.02.21.RETRO BULI!
Nem szeretnénk idén ismét farsangot csinálni,hiszen hogyan is múlhatnánk felül a tavalyi rengeteg csodás,fantasztikus jelmez variációkat!
Ez azt takarná,hogy olcsosítanánk az összejövetel/fő árát ami ilyenkor adódik a helyszínbérlet,+költség,és étel-ital árából.
Keresünk egy helyszínt,és sima Retró zsíros-vajas-lekvároskenyér+amit még szeretnétek/normális keretek közt/
Ezen a BULIN lenne Kihirdetve a Valentin Napi Pályázat nyertesei névsora,és itt díjaznánk az első 3 helyezettet is,és remélem,hogy megtudom nyerni a Sport Motort is ismét,hogy beszálljon valami csekélységgel,úgy,mint 2007 év vége elött éve,ahol halálosan ledöbbentünk a gálánságuktól,és még azóta is csak jóérzés fog el,ha visszaemlékszem ezekre a pillanatokra,hogy HÉVÍZ A BULI!
Tervezett résztvevők:
1-Mr.+Mr-né
3- Menyus+Gabyca
4- Herci & Andi
5-Milka+Milkáné+Kismilka
6-Biri+Biriné
7-XXma
2009.02.21.RETRO BULI!
Tervezett résztvevők:
1-Mr.+Mr-né
3- Menyus+Gabyca
4- Herci & Andi
5-Milka+Milkáné+Kismilka
6-Biri+Biriné
7-XXma
n+ Mona+ ...
8- Niki
9-?
Én is így jártam anno. Én nem ajánlom senkinek. Míg egy papírszűrő a használat során eltömődik, egy ilyen mosható textíl meg koszosan pont, hogy jobban engedi át a koszt, mert a megkötő olajfilm telítődik porral. Ezért akinek van ilyen szűrő, az tisztítsa 1000-1500 kilométerenként. Erre nekem nincs energiám, nem beszélve arról, hogy semmivel sem lesz erősebb, max a szívóhang férfiasodik egy kicsit, és ez okozhatja, hogy erősebbnek ÉRZŐDIK. Szóval, aki akarja használja, aztán ha valami gond van, ne csodálkozzon, hogy a szervízben csak széttárják a karjukat, ha esetleg valaki garis cserét emleget. SZERINTEM...
Basszus.Ez a szűrőtől lehet?
A szezon eleji olajcserével egyetemben gondolkoztam egy légszűrőcserén is(bár egy éve cseréltem,néztem,tiszta).
Akkor a sportlégszűrő felejtős?
Emiatt ennyire megkophat a hengerfal?
Újabb adalék sportszűrő ügyben: Barátom jelentkezett, hogy baj van, tudok-e neki segíteni? a 4400 kilométert futott K8-as Busájában megkopott a hengerfalat borító kemény SCEM réteg. Kérdem tőle, hogy sportszűrőt használsz, mondja, hogy igen. Hát ennyi.
Ennyi?
HÖLGYEK-URAK! A helyzet a következő: a barátomnál jelentkeztek a Hayabusa club-ból, hogy le kell foglalni a hivatalos szállást(ha valaki azt igényelné ez talán 45 euro/fő lenne éjszakánként) Viszont lenne olyan, hogy jugendherrberge, ez kb 40-60 kilométerre a találkozó helyszínétől és ez csak 15eur/fő/éj lenne kb. (ha van még szabad szoba). van 1,2,4 ágyas szoba fürdőszobával meg egy 6 ágyas, csak mosdóval. Ezért gyorsan el kellene dönteni, hogy hány fő akar jönni, mert egy-két napon belül le kellene foglalni a szállást, nehogy pofára essünk. úgyhogy hajrá
1. feket663
2. robert gaal
3. Zizó
4, Fiveurban
Nagy szomorúsággal de részemröl lemondom .
A JELEN gazdasági helyzetben nem tehetem meg.
Ha nyárig változnak a körülmények akkor max sátrat viszek.
Megértéseteket KÖSZÖNÖM
12.lapátos,és 4-bárt tud maxon.Szerény becsléseim szerint,szétröpülne töle a busa!márcsak azértis,mert közel 5000 köbcenture van méretezve!de ha nemröpül szét,akkor te leszel a leggyorsabb az ürben!