Pep!
Ezek komoly dolgok!
Mert itt arra gondolok,ha elmentek egy étterembe akkor tudjad,hogy mit fogsz kapni!
Nem csak nézed az étlapot,és gondolkodsz,hogy melyik fantázia név,mit is rejthet....majd választasz egy neked szimpatikus "valamit"és csalódás a vége,mert amikor kihozzák,akkor tök nem erre számítottál,és mellette lehet,hogy nem is ízlik........Ezek hétköznapos problémák a vendéglátásunkban sajnos.....
Ja ja jó boltos stratégának tűnik csöle, "Kérj érte 2x vagy inkább 3x annyit mint kéne abból könnyen alkudozhat a paraszt... És még a "mennyit engedsz a feléből" kérdésre sem kell kést rántania
Üdv
Hát ezen beszartam: \" a krumpli leves az krumpli leves.Ugyan úgya tökfözeléket tökből lehet főzni! Eeeööö ugyan ezt lehet mondani a Lecsó az lecsó.Kivan találva a lecsó,hogy mi az a lecsó .............."
hali,kint ....
aki ismer az tudja hogy nem ülök a seggemen mig meg nem lesz a gép,
az elsödleges "target" az hogy majd a mocimon ücsörögjek ne itthon a fotelben
ezért van 3 munkahelyem
mikor ecsetelem mit csinálok egy nap akkor eléggé elkomolyodnak az emberek
most lesz egy kis kiesés a mütét miatt ismét,,igy elég nehéz elöre haladni,3 at elöre 1 et vissza sztori,azért még mindig elöre a cél felé
üdv
hali
igen most vettem észre hogy a magyar számom vigyorog ott,és az nincs bekapcsolva... upsz
árban meg tudunk eggyezni ha komoly a vevö
csöle az jó irényba tolja az árakat köszi
nah de most komolyan nyugodtan irhat ide ha van érdeklödö,,,
Mi a pálya Veled?
Milyen kesztüt vettél Te? Shox?
Nem tudtad, hogy az shoxmindenre nem jó!
Na De mondjuk 7e. Ft-ért manapság már semmit sem lehet kapni!
Tudod már, hogy milyen sisakot veszel?
És hogy milyen motort?
Nekem nemsokára kész a gépem.... végül k7 fényezést kapott...
Köszi zoo.. 4-5 napja próbáltalak hívni, de ki voltál kapcsolva.
Aztán feltettek egy szürkét és meg is vettem a sráctól, de azért köszönöm hogy szóltál.
Egyébként mi az utolsó ára?Hátha keres még valaki.
Üdv
Nagyon tanulságos!
Talán egyel vitatkoznék,mégpedig miböl-mitlehet fözni. Tudtommal lehet logigábol halászlétfözni!
Ezek komoly dolgok!
Mert itt arra gondolok,ha elmentek egy étterembe akkor tudjad,hogy mit fogsz kapni!
Nem csak nézed az étlapot,és gondolkodsz,hogy melyik fantázia név,mit is rejthet....majd választasz egy neked szimpatikus "valamit"és csalódás a vége,mert amikor kihozzák,akkor tök nem erre számítottál,és mellette lehet,hogy nem is ízlik........Ezek hétköznapos problémák a vendéglátásunkban sajnos.....
Üdv
Robogon hol keressem a motorszámot?
Hát ezen beszartam: \" a krumpli leves az krumpli leves.Ugyan úgya tökfözeléket tökből lehet főzni! Eeeööö ugyan ezt lehet mondani a Lecsó az lecsó.Kivan találva a lecsó,hogy mi az a lecsó .............."
Köszönöm Barátom Ilyen jóóót rég nevettem
Fognak még Veled "kő"riportot készíteni!
ez honnan, minek keretén belül, hova készült?
valahol adásba megy, ment, menni fog?
http://www.youtube.com/watch?v...
aki ismer az tudja hogy nem ülök a seggemen mig meg nem lesz a gép,
az elsödleges "target" az hogy majd a mocimon ücsörögjek ne itthon a fotelben
ezért van 3 munkahelyem
mikor ecsetelem mit csinálok egy nap akkor eléggé elkomolyodnak az emberek
most lesz egy kis kiesés a mütét miatt ismét,,igy elég nehéz elöre haladni,3 at elöre 1 et vissza sztori,azért még mindig elöre a cél felé
üdv
igen most vettem észre hogy a magyar számom vigyorog ott,és az nincs bekapcsolva... upsz
árban meg tudunk eggyezni ha komoly a vevö
csöle az jó irényba tolja az árakat köszi
nah de most komolyan nyugodtan irhat ide ha van érdeklödö,,,
Egy riport velem?
http://www.youtube.com/watch?v...
Mi a pálya Veled?
Milyen kesztüt vettél Te? Shox?
Nem tudtad, hogy az shoxmindenre nem jó!
Na De mondjuk 7e. Ft-ért manapság már semmit sem lehet kapni!
Tudod már, hogy milyen sisakot veszel?
És hogy milyen motort?
Nekem nemsokára kész a gépem.... végül k7 fényezést kapott...
Szeva gyerek
te most árulod a mocid?
Zoo te még kint vagy külföldiába?
Hogy halad a Busa Project?
Aztán feltettek egy szürkét és meg is vettem a sráctól, de azért köszönöm hogy szóltál.
Egyébként mi az utolsó ára?Hátha keres még valaki.
Üdv