Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lehet egy jótanácsom, akkor a pozitív szálat inkább valamilyen kapcsolt pozitív feszültségre, pl lámpa, helyzetjelző vagy ilyenekre kössed, mert hajlamos 1-2 hét alatt leszívni az akkut, mert van egy kicsi nyugalmi fogyasztása is. Ez csak annyi hátránnyal jár, hogy nem azonnal éled fel az elektronika, hanem csak kb. 2-3 másodperc alatt.
Hello emberek! Tegnap végre már ténylegesen az enyém a madárka. Momentán még csak pihenget szépen,de így is egyfolytában ő van az eszembe Majd rakok fel képet róla.
A pozitív szál adott,csati pedig a tank alatt...Szuper,hálás köszönet!
Sajnos mennem kell melózni.de holnap reggel megpróbálkozom a bekötéssel.
Gondolom,a kijelző mindkét szála odamegy majd...
Zozi!
Hajtsd fel a tankot, alatta jobb oldalon megtalálod a csatlakozót!
Szép jó napot uraim!
Nos,megjött a fokozatkijelző,de sajnos a hozzám hasonló lámákra nem gondoltak és nem mellékeltek bekötési ábrát.
Egyetlen szabad csatlakozót találtam eddig az ülés alatt,de a háza négyzet-profilú.A Gipro csatlakozói háromszög alakú házban vannak,tökéletesen illeszkednek egymásba.
Segítségeteket szeretném kérni hogy milyen csatikat kellene keresnem és hol találom őket?
Előre is köszönöm szépen!
shark satyik nem is drágák,,,,
szerintem egy átlagos satyi,,no extra..nében sem tudásban sem,feladatát ellátja kényelem szo -szo ennyit tudok róla mondani..
Persze!

De Talmának hatalmas fizetéseis van!
Te ha igy haladsz,a fiamnak elöbblessz fullos jogsija,mint neked!
Hát a Talmának is az vagyon! Tutter!
Bocsi ez a másik fórumra szántam!
Ment a válasz!
Köszi Papi!
Shark bukóm még nem voot!
Jó az!?
Köszi mégegyszer! Sajnos még ithon! Még az E-kat-ból rutin meg forgalom hátra van. No meg englist kell még tanulni.
szasztok........
mi a nagy szottyadt tök van?

Mr cool a video............látom valami újságban is benne voltál.
Ja és perce : Joe stét megazisten áldja a Attilákat!
Zorro!
Mivel asszonykának bukónézőben vagyok: busisisak
pl.
Ja igen!

Boldog névnapot!
Kérdés:te még mindig itthon?
Üdv mindenkinek! Köszönöm az Attilák nevében! Kicsit késve, de B.U.É.K!
Jó estét Mindenkinek!
Szerintem annyira azért nem szar az a kesztyű, de ez van akinek ez nem tetszik az....
(nem rád gondoltam Pityusz)

Még nem tudom milyen sisakot veszek?
Sajnálom, hogy nem sikerült gyári fényezés... pedig nagyon tetszett!