Sziasztok!
Azért nem vagyok ekkora ember csak 190 cm! Menyának van igaza pályamotornak vettem mivel szinte minden barátomnak van már hát így én sem maradhatok ki a sorból. Az ára miatt lett számomra érdekes de mikor megláttam milyen jó állapotban van egy kicsit sajnálom is befogni ilyen feladatra de hát majd óvatosabban rovom a köröket vel. Fistván a CB1000R projekt még hátra van megvárom míg lábon hazatudom hozni a kereskedésből, így télen úgysem tudnék vele mit kezdeni, arra itt van a bütykös Honda.
A Busmant is nagyon szerettem csak nem voltam felnőve a tudásához legalábbis közúton a pályán meg sajnáltam gyilkolni, illetve összetöretni valami marhával! Egy ismerősöm alól egy 3 milliós motort csaptak ki a Pannónia ringen és hát mehetsz a biztosítóhoz. Tehát a Busához FÉRFI kell én pedig csak egy papírkutya vagyok! Azért még olvasom a fórumot minden nap, csak hát már nem nagyon van miért beleszólnom a NAGYOK dolgába.
Hölgyeim....Uraim!
Nagyon köszönöm a rögtönzött bulin a részvételt!Fantasztikus volt!/Menya!Hiányoztál!/
Remélem,hogy nem éreztétek magatokat nagyon szarul,és még lesz folytatás!?
Tisztelettel jó pihit kívánunk!Mr.+Mr.-né!
Én kb 3 éve használom a GiPro-t. Azóta is megbízhatóan működik. A gyujtástérkép optimalizálás azt jelenti, hogy bármilyen fokozatban van a motor, elhiteti az ECU-val, hogy 5-ösben van, ezáltal az 1-2-3 fokozatban levő környezetvédelmi és zajkorlátozásokat valamint a végsebesség tiltásokat feloldja(de csak ha akarod, mert kapcsolható). Egy dologra kell figyelni, ha a bekötési útmutató alapján kötöd be, 1-1,5 hét alatt leszívhatja az akkumulátort, célszerű inkább a helyzetjelzőre, vagy valami más kapcsolt pozitív feszültségre kötni.
gyurjatok az ice baby-re
De figyelek mint egy vadászkutya!
Mr. és Mr.-né köszönünk mindent! Kurva jó volt........
Menya!
Nem úszod meg legközelebb!
Még lesz folytatása a spontán bulinak!
Azért nem vagyok ekkora ember csak 190 cm! Menyának van igaza pályamotornak vettem mivel szinte minden barátomnak van már hát így én sem maradhatok ki a sorból. Az ára miatt lett számomra érdekes de mikor megláttam milyen jó állapotban van egy kicsit sajnálom is befogni ilyen feladatra de hát majd óvatosabban rovom a köröket vel. Fistván a CB1000R projekt még hátra van megvárom míg lábon hazatudom hozni a kereskedésből, így télen úgysem tudnék vele mit kezdeni, arra itt van a bütykös Honda.
A Busmant is nagyon szerettem csak nem voltam felnőve a tudásához legalábbis közúton a pályán meg sajnáltam gyilkolni, illetve összetöretni valami marhával! Egy ismerősöm alól egy 3 milliós motort csaptak ki a Pannónia ringen és hát mehetsz a biztosítóhoz. Tehát a Busához FÉRFI kell én pedig csak egy papírkutya vagyok! Azért még olvasom a fórumot minden nap, csak hát már nem nagyon van miért beleszólnom a NAGYOK dolgába.
köszi MR+MR-né a feltálalást mindennel együtt
kurva jol éreztül magunkat.
Nagyon köszönöm a rögtönzött bulin a részvételt!Fantasztikus volt!/Menya!Hiányoztál!/
Remélem,hogy nem éreztétek magatokat nagyon szarul,és még lesz folytatás!?
Tisztelettel jó pihit kívánunk!Mr.+Mr.-né!
Hol jársz Zoli?
Be fogom szerezni.
Nagyon jó buli lett spontán!
Van még egy-két ötletünk!