Hát ha már így belementünk ennek a motornak az elemzésébe, szerintem egy ilyen lexus-style féle hátsó lámpa van rajta búra nélkül. Mr., hogy neked milyen affinitásod van a kék ezüst Busákhoz, nem tán láttál már ilyet közelről egy pár éven át?
Okés ,de még a hátsó lámpa nem jó,az első képen a gyári látható,a másodikon pedig amerikás van már rajta.....azt is lecserélte?
Amúgy a képek csillagos5!
Gabi!
Már 2 hete itthon vagyok,és kijöttem a szakmából.......nem nagyítottam ki a képet bocsesz......
Mellesleg kinagyítás után már nagyon érdekes színe van annak a "vaddisznó tokánynak"......Jól vagy?
Ugyanaz, csak közben felmatricázta a gyári plekót, meg levette a rendszámtartót is. Ugyanannak a bácsinak a motorja, csak az időpontok eltérőek. Itt van még két rendes kép róla. Kétségkívül hangulatos képek, csak miután végignézi az ember a fotós bácsi oldalát nekem olyan egyhangúak a képei, mindegyiken ezek az effektek szerepelnek. Mondjuk örülnék, ha így tudnék fotózni...
Ez nem az ő motorja....
én sem hiszem
Amúgy a képek csillagos5!
Már 2 hete itthon vagyok,és kijöttem a szakmából.......nem nagyítottam ki a képet bocsesz......
Mellesleg kinagyítás után már nagyon érdekes színe van annak a "vaddisznó tokánynak"......Jól vagy?
Meginog benned a bizalmam!
Vaddisznó tokány!
Nézd meg a plexit,és a hátsó lámpát!
Mr. látja!
Nagy tisztelettel itten vóóóónék!