Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaaa...látom már válaszolt Fistvan....
Hi!

Ez nem az ő motorja....
ügye nem felejtettél?
röhögni fogsz, volt ilyen hajam '97-ben
csicsergett az asszony hogy nagy a pocim
Azért mert jó a kép,még nem fogunk udvarolni Neked virágcsokrokkal,meg randit kérni!
sziasztok...

én sem hiszem
Ne bánsd a Birit,mert szerintem terhes valaki felcsinálta szegényt
Logigábol-halászlé!
cool
....persze......
Hát ha már így belementünk ennek a motornak az elemzésébe, szerintem egy ilyen lexus-style féle hátsó lámpa van rajta búra nélkül. Mr., hogy neked milyen affinitásod van a kék ezüst Busákhoz, nem tán láttál már ilyet közelről egy pár éven át?
2005-ös kép, köszi jól vagyok!
Okés ,de még a hátsó lámpa nem jó,az első képen a gyári látható,a másodikon pedig amerikás van már rajta.....azt is lecserélte?
Amúgy a képek csillagos5!
Nem hiszem,hogy Biri 6 napig nem eszik!
jaj kihagytam a linket:katt
Gabi!
Már 2 hete itthon vagyok,és kijöttem a szakmából.......nem nagyítottam ki a képet bocsesz......
Mellesleg kinagyítás után már nagyon érdekes színe van annak a "vaddisznó tokánynak"......Jól vagy?
Ugyanaz, csak közben felmatricázta a gyári plekót, meg levette a rendszámtartót is. Ugyanannak a bácsinak a motorja, csak az időpontok eltérőek. Itt van még két rendes kép róla. Kétségkívül hangulatos képek, csak miután végignézi az ember a fotós bácsi oldalát nekem olyan egyhangúak a képei, mindegyiken ezek az effektek szerepelnek. Mondjuk örülnék, ha így tudnék fotózni...
Hö-hö
Majd kapsz Biri!
pedig jo lenne
Mr. Hol látsz pizzát?
Meginog benned a bizalmam!
Vaddisznó tokány!
Nem ugyanaz a moci! .
Nézd meg a plexit,és a hátsó lámpát!
Mr. látja!
Vagy jó a pizza!
Nagy tisztelettel itten vóóóónék!
...mert tele vagy ábránddal meg sztárallűrökkel Busapó!