Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Momentán lazulok jó messze a géptől,de már várom az első komoly gurulást...Épp azt nézegetem milyen pénzekért lehet rá sportdobokhoz jutni .
hali mindenkinek....
Grat a vashoz!
Nekem meg internetrendör barátom!
Köszi semmi extra,,,,csak ugy emlékeztem mintha te számtech vonalon nyomulnál...

Hacker barátom nekem is van
Hát ezeket a tuningokat mellőzd ill kúráld jól ki magadból!
Hát nem kifejezetten számítástechnika, inkább autóelektronika az is csak azért mert azt gyártjuk.
De van hacker barátom akinek nem véletlenül adtam ezt a becenevet
Miért kérded? Mond el hátha tudok segiteni...
Ugyvalahogy!

Ezt hivják szoros felügyeletnek?!
Üdv minden újdonsült márkatársamnak! Ma kivégeztem az idei év legrázósabb vizsgáját az egyetemen, úgyhogy most már minden felszabadult agyi kapacitásomat a motoromnak szentelhetem. Sajnos az ünnepekre elutazunk,de 5.-én megyek a madaramért. Olyan szép idő van itt, most simán motoroznék....
...egyébként jól rémlik, hogy te IT-s vagy? De legalábbis valamiképp számítástechnika vonalon vagy?
Hát valahogy rám jár a rúd...kezem fáj mint állat..harapom a papucsom (de természetesen igénylem és szeretem) Tegnap meg megdobott az élet egy kis fosás-hányás extra tuninggal...uhhogy elvagyok...
Na jóvan! Akkor meg tessék hama felmutatni egy busát, és nem a kedves motoros honfitársam kedélyét borzolgatni itten... ....
Szia!

Meg vagyok köszönöm. Ill . ráfogom....
Veled mizu?
Kedves Csöle!
A józan eszed most cserben hagyott
Te nem, de Zoli tudja, hogy akiről szó van nem olyan csaj, aki álnéven írogatna.
További szép napot nektek
Szevasz te liliputi! Jól vagy remélem!
Gratulálok...nagyon édes...
Húha....ez nagyon sejtelmes...

De a józan eszem azt súgja, hogy Rosalinda maga a csajod... csak itt szopat....
Mindent elmondtam, amit akartam és látom, megértetted!
Indulj végre hozzá! Vár téged minden nap! Ne szomorkodjanak már tovább nélküled Micimackóval!
Rosalind!

Érzékeny hurokat pengetsz!
Nem tudom, hogy ki vagy, de ha szeretnél valamit mondani nekem, akkor van erre sokkal megfelelőbb hely, minta a Hayabusa fórum!
Miért nem ott teszed?
Ne velem törődj most!
Indulj a szerelmedhez! Talán még nem késő! Vagy megint nélküle akarod tölteni a karit?!
Rosalind!
Ismerjuk mi egymást?
Jó pihenést, lustaság! A csajozásról azért ne feledkezz meg!
Én is pihenek, már idén nem dolgozom semmit...

A motor februárkörnyékén lesz kész, még plexit szeretnék venni rá, me esetleg gondolkodom egy uj kipufogó rendszeren.

Egy kérdés: A motorkiállításon olcsóbban lehet vásárolni, mint amugy? (kesztyüt, és sisakot venék másikat)