Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor rád nemvonatkozik a tábla!

Tudom!Lofejlessz!
Bezzeg nekem ilyet nemirogatsz!
Ez Szeged!
Az oké!

De azt nefeledd,azért kell a sok munka,mert van barátnöd! A nök sokbakerülnek! Föleg ha barátnök!
Már aggódtam, túl fiatal vagy ahhoz hogy eltűnj!
És természetesen jó reggelt mindenkinek!
Hali Five!
Élek és virulok
Csak a munka elveszi az időmet ha pedig van egy kis szabadidőm azt a barátnőmmel töltöm
Szép jó napot mindenkinek!
Ugye!

Én mondtam!
szép jó estét mindenkinek
Ez az Milka!
Igy teljesen más szemszögből látom azt az esetet, én mentem az ideális iven, a többiek hibáztak!
Egyébként csak kicsit drifttelni akartam a busával!
Na jó, elcsesztem!
Néha én sem értem magam
Hmmm...nem értem miért várod...
Lehet, hogy nem kell várnom 5.-ig,mert úgy néz ki, hogy már jövő héten el tudom hozni a madaram
El nem tudom mondani mennyire várom a tavaszt......
Nem nem!

Ö jo iven forsult,a többiek hibáztak!

Ismered a viccet!Bemondja a rádio,hogy az autopályán egy hülye szembemegy a forgalommal!Az autos felkiállt,egy,hisz mind szembejön!
Király a dukkója..
Nem mintha befolyásolnának efféle negatív megnyilvánulások a laikusoktól, de a Ti véleményetekre kíváncsi voltam
Amúgy a kezdő lépést megtettem, vettem egy makett 'busát
Rendicsek,köszi!
Láttam, illetve tapasztaltam már egy két dolgot, de még korántsem érzem szakértőnek magam. Ha bármi gondod van szólj, itt megtalálsz. Személyes találka kissé nehézkesebb, kicsit messze lakom mindentől... (sz-sz-b megye)
Szeva,

Látom, illetve olvasom eléggé műértő vagy a busa témában. Örülnék ha egyszer összefutnánk némi tapasztalatcserére, szívesen tanulnék még a lovamból.
Annyit amennyit neked megér kb. 8 lóerő. Plusz a hozzávaló Power Commander (használtan kb 35-40) meg egy pados állítás Ágo-nál kb ugyanennyiért.
Szerintetek mennyit érdemes költeni egy kipuff.rendszerre?
Vennék új dobokat, de nem tudom, hogy elég csak a dobot cserélni, vagy kell mindent.