Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zorrokám, inkább vegyél megint egy Röfit, csak 900-ast!

Van egy csomó 1994-es, vagyis szinte VADIÚJ, alig mentek vele 80.000 km-t, vagyis szinte SEMMIT, ki van rajta cserélve MINDEN (az alkatrészeken kívül), és a tulaj csaj nagyon jól bánt vele (az ágyában altatta esténként, jó szorosan a takaró alatt) és csak arra használta, hogy leugorjon vele cigiért a sarki boltba!

Ha ilyen paraméterek nem jók, akkor telhetetlen vagy!

Fogadd meg a tanácsom, fiam!
Tudom, hogy nem lehet hinni a hírdetéseknek! Sajnos...
Multkor találtam olyat, hogy egymás alatt két híretés az egyiken magánember 35ekm a másikon ugynaz a motor kereskedőnél 22ekm! Azért ez elég pofátlan nem...?
Úgy is tudom, hogy 10-15 éves motorba nem lehet 15e km! Ez hülyeség!

Ja! Zo! Akkor most van forgalmija vagy nincs!?
Itt egy remek példa!
Ez ráadásul(ez is kimaradtt a felsorolásbol) meleg szobában tertott motor!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Na igen!
Aztán talász egy videot a netem amint egy részeg disznó tiltáson égeti a gumit egy motorostalálkozon...
Azt kifelejtetted a felsorolásbol,hogy Nöi tulajdonostol!
Eztis elöszeretettel irják bele a hirdetésekbe!
Az XX-et CBR is lenyomja...
Amugy meghajolok a Honda mérnökei elött!
Mert ennyi év után olyan csendes a motorja, és egy csepp olajat sem evett...
Egyébként van az itteni csapatban is ZX9 és meg kell hogy mondjam jó kis masina!
Zo! Ne dölj be a sok kamu hirdetésnek...
Minden motor keveset futott, és alighasznált, ja és minden ki van cserélve rajta...
Hidd el kérlek az egy nagyon jo motor! Nem kell rá költeni, igénytelen...
100 Ft ot költöttem rá,kuplung csere, kormánycsapágy, fék, és hűtőfolyadék, uj hátsógumi, azóta a srác nem ment vele, mert rögtön az elején elvették a forgalmiját.
semmi érdekem hogy a motort elpaszoljam, de szerintem nem rossz vétel. 500 és mész vele, helyesebben jösz velünk! :)
Kawasaki!

Volt nekem anno!elég ha annyit irok 40-éve bányagépeket gyárt!Tudod ott az illesztéseknél egy-két centi ide vagy oda nemszámit!zörögnekis rendesen!
Az XX-et az is odaveri
Na ha már itt tartunk emberek véleményére lennék kíváncsi!
Csak hogy legyen egy vita téma!
Kawasaki zx9r-ről vélemény?
Mert hát azért jövőre is van szezon...és talpra kell állni!
Megnéztem 650-ért kínálja és 66000km van benne!? Jó az Zo?
ZORRO!

Beszéltem a sráccal, és azt mondta, hogy 500 eFt alat nem akarja odadni a motort....
Talán már fiatalabbat is lehetne ennyiér venni, de ez tuti jó, nagyon sokat költöttem rá, és anem kell átiratni, az sem mindegy!
Az joooooo4

Mert én rendesen!Azttat mondták nagyokosok,hogy január,február lessz az igazi csucspont a szarban!
Mingyá hivlak!

Ja és keserittelek!
egyébként nesirj! Most kaptál egy halom lét!erröl jut eszembe!Mit veszel nekem karácsonyra? Ja és nekem akkor van a szülinapom(18.) ugyhogy dupla ajándék jár!
Ez van, de nem félek a jövőtől.
Ha tudok segíteni,akkor hívj!De komolyan!Tényleg!Hívj!
Már megyek is....vár a lecsó este 11-től!
Vigyi magatokra!
Ha kellek....keressetek!
Nyomor a köbön, nincs 3 hete munkánk, és ez karácsony előtt igen izgalmas tud lenni!
Köszönöm,köszönjük.....
....hát.....mi jól megvagyunk,köszönjük!
Tolom a lecsót éjjel-nappal,hisz most van a fő szezon,állítólag "sztár" szakács lettem,de én csak több munkát kapok,és pénzt nem látok többet....
Nálatok?
üdv, szép jó estét!

nagyon köszi a tájékoztatást, már megtörtént az adás-vétel, de sajnos még 0km-es
de bízom benne hogy ez nem sokáig marad így
Jó estét neked is Mr!
Hogy vagytok?
Neked mindig vazze!
Növeszd csak!Fog ez menni,jó úton haladsz! ,
Tisztelett Mindenkinek!