Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Zoli,
Ja, jó is meg nem is. Van benne egy giga szürő puszba de ki kell vegyem mert nagy fordulaton nem enged át annyi benyát amennyi kell. Tegnap hajnal egykor csekkoltam az M3-son a kicsikét 1,2,3, nyélen. Te, olyan sztorim van Zorroval meg egy lerobbanásról... meghallod beszarsz a röhögéstől. De ide nem írom be mert akkor nem csak te fogsz hanem mindenki... hehe
Rakd össze gyorsba oszt gurulunk egyet a karácsonyfa alá.... na?
Szia Firehorn!

Csúszómászóra (alias Herr Nyó) ne hallgass sosem.
Arra amire írtad, a busa tökéletes választás. Hajrá, nem fogsz csalódni.
És hogy a busát állandóan szerelni kell? Hát igen, de nem ebben az olvasatban....mert aki 1x vett, annak ez valóban egy örökös SZERELEM..
Na ha már állandó XX fejlesztés van akkor íme a 2009-es busman!
Firehorn! "Viszonylag erős"? Ha a busman nem elég erős akkor nemtom mi az! Amúgy ha nem ilyen dudva fék lenne rajta az egyik legjobb, ha nem a legjobb motor lenne! Ezt most mint ember írom! Ha mint kőkemény XX-es írok akkor:mindig szerelni kell, csak a tükrömben látom, meg a busás csávókat és csajokat mindig be kell várni, szerelni kell, stb, stb, stb! Ja és mindig szerelni kell!
( hogy mit fogok én ezé kapni )
Köszi a választ! Nem tudom,nekem is V2 volt előtte,mondjuk kisebb mint a TL,de valahogy jobban bejön nekem a sor4. Állatkodás annyira nem lenne vele(bár néha-néha az is kell), mert nem az út szélén szeretnék meghalni. Élvezetes motorozást szeretnék egy viszonylag erős és stabil motoron,szóval szerintem sem lesz rosz választás a Busa
Üdv Firehorn!
Nekem sincs még túl rég óta hayabusám, azaz 1 éve!
Én megmondom őszintén kellemeset csalódtam benne!
Elötte egy TL1000R-em volt amit imádtam, de ez most mégjobban szeretem!
Én nem vagyok száguldó típus, bár hazudnék ha azt mondanám hogy néha nem gurul el a gyógyszer! :)
Leggtöbször kétszemélyezek mivel a párom is motorbolond, és a baráti körrel rengeteget túrázunk!
Szerintem túrázásra is nagyon jó moci, meg lehet pakolni, kényelmes, nagyon jó a fogyasztása és szerintem kezes is!
A TL után kicsit az volt szokatlan hogy 5-6 ezer alatt nem igazán történik sok minden, de hát ez sor 4, más!
Viszont felette nagyon jó!
Lehet vele light-osan is menni meg állatul! Szerintem egy kurva jó moci én csak újabbra cserélném!
Ezért én is hírdetem most, K8 nagyon teccik!
Sziasztok Hayások!
Szeretném megkérdezni tőletek, mint szakavattotaktól,hogy mire számíthatok ha Hayabusat veszek magamnak. Holnap megyek megnézni egy 2004-es teljesen gyári példányt és kíváncsi vagyok az igazi objektív véleményekre is,nem csak az eladó szavára A Mecseken kanyarognék vele meg két személlyel szeretnék vele sokat túrázgatni. Mondjuk tavasszal első dolgom lenne vmi komolyabb kipufogó beszerzése,mert szeretem ha morog a motor. Válaszaitokat köszönöm előre is!
Helósztok

Zorro ajánlm figyelmedbe ha motort akarsz venni szerintem nem rossz vétel!www.hasznaltauto.hu/2449109_suzuki_gsx1300r_2002
Bocs, ha rosszul tudom, de a K7-esek nem egyszínüek?
Szia Fazer!

Hogy szuperál a vas? Sikerült orvosolni benzincső problémát?

Én tegnap este vettem át a motorom elemeit.... Hát nem sikerült eltaláni a gyárit99-est, de viszon nagyon hasonlit a k7-es bordora...
Ugy hogy valoszínű, k7 grafikat fog kapni, de még alszom rá egy párat...
millen friss a társulat... béres cseppet nyomtok?
Morgen for elvribádi...
no indultam melozni

ilyenkor lehet igazán pinzt keresni
Kemény vagy Busapó...
Megszólalt
Mi rosszat csinálhatott ez a lány, hogy igy bánnak vele?
Hayabusát lopott?
(elég durva kép)
Most már az asszony sem ellenkezik!
Csak annyit mondhatok,hogy megérdem,elte!
Ez egy állat!
Ez egy barom!
Nincs több hozzá fűzni valóm!
Csak erős idegzetűeknek ajánlom ezt a videót!
Ez is alighasznált!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Nemsokara lesz!

Eldölt a srácnak a rendszám vezetes közben, csak észrevette egy rendőrbácsi, és volt olyan rendes, hogy szolt neki...