Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevatok!

Rover + Honda bontó
Szigethalom ;tel 06/30-251-9733.& 06/70-265-2189.
Csepel ; tel 06/20-988-4390. Ez csak Rover.
BP.IV.ker ;06/30-609-8397. Ez is csak Rovar bontó.

Nekem is rovarom van csak azé tom.
tudhatnád hogy ebben a korban már nem ugy mennek a dolgok..........elkel a segitség
Köszi!
Az internet a TE barátod...

http://autobonto.lap.hu/
Csaó mindenkinek!
Tud-e valaki Rover, vagy Honda( autó) bontót valamerre?
Hengerfej kellene 2300-as benzines blokkra!
Fontos!
Megszületett!

Mivelé tavaly késön kezdtük el szervezni a szilvesztert(decemberben),igy nem volt lehetöségünk rendesen választani!Ezért idén ugy gondoltam,már most elkezdem szervezni a dolgot!
Egy rövid leirás a tervezetröl!
Helyszin:Balatonmáriafürdö Budapestöl kb.165 kilométer.
A miénk lenne az egész kastélyszállo!55-fö befogadására képes!Három nap,két éjszaka,reggeli vacsora(félpanzio).A szilveszter napján ezt kibövittik ,azaz bövitett vacsora,és éjfélkor virsli!
Na és most kapaszkodjatok meg,mindezt 18.000ft/fö árárét!
És ebben minden benne van(szállás,ellátás,minden)!Kéthétmulva kell lemennem megnézni a helyszont,és ledumálni az ételeket(milyen menü legyen),italokat.
Addigra jolenne ha mindenki eldöntené,hogy érdemben tudjak(hány fö) beszélni a tulajjal!
Utazás egyénileg lessz!Szerintem ilyen rövid távon jobban jövünk ki!
Ha valakinek kérdése van,hivjon bátran!
Viszont felakarom mérni,mekkora az érdeklödés!
Tehát tessék jelezni!
1)Milka+Milkáné+Kismilka
2)Fiveurban+5 fő
3)Feket663+asszonypajtás
Verhovinás videjót akartam belinkelni csak béna vagyok! naon joe volt!
Kicsit? Mi kicsit Gáborom? Vagy kicsi valami? Vagy tán valamid? Vagy mi? Vagy kicsit akarsz? ....Vagy akarsz egy kicsit... Nem értem...
Kicsit!
Helló AlexCbr !Mizujs veled? El vagy tünve.... Én is tudod meló meló... Erre az évre betedet a gépet a garázsba? GáborXX 
Értem én,értem!

De olyan jolesett zrikállni egy kicsit!
jójó, de az csak 10 km ez meg 220 lenne meg utána fejest ugrottam a kádba de ha reggel motorral jövök egész nap fázok bent a melóhelyen
Nelegyél már ilyen nyenyere!

És a multkori,mikor az autopályán láttalak? akkorse volt több 8-foknál!
jah motorral akartam hazamenni de még városba se sok kedvem volt reggel ráülni, nemhogy 220 km autóláyán.....
Hát basszus 8 fok.... (sörnél sok, bornál gyenge... )
Hát , Én sem
Milyen rendes emberek vannak El sem hiszem
És tényleg ingyééé? Ez fantasztikus!
Szevasztok!

Akit érdekel , AUTÓ és MOTOR mentés !

Bel és külföldröl , NON-STOP.

tel; 06-70/392-44-60.
Neked külön örülök!

de tényleg!
Fontos!

Mivelé tavaly késön kezdtük el szervezni a szilvesztert(decemberben),igy nem volt lehetöségünk rendesen választani!Ezért idén ugy gondoltam,már most elkezdem szervezni a dolgot!
Egy rövid leirás a tervezetröl!
Három naposra tervezném(de még ezis ,mint mindfen más még válltozhat).Indulás 30.-án valamikor reggel.Délután érkezés,majd 30.-én eggyütt szilveszterezni,és 1.-én délután haza!
Eddig két helyszin jött szoba:1)Zakopáne(lengyelország) 2)Gösstlingen (ausztria).
Egyenlöre még mindkettöre árakat várok!Ha minden jolmegy és ugy 40-45-en összejönnénk(Ekkora egy busz),akkor KB:30.000ft-be kerülne a három nap/fö utazással,étkezéssel!
De mégegyszer mondom,ez csak becslés!Nevegyétek készpénznek!
Viszont felakarom mérni,mekkora az érdeklödés!
Tehát tessék jelezni!
1)Milka+Milkáné+Kismilka
2)Fiveurban+5 fő
3)Feket663+asszonypajtás