Remélem jolérzed majd magad!
A plussz fö jöhet!De csak vasárnapig tudom tartani a helyeket!Onnantol átveszi az iroda,és aki kapja marja!És az az érzésem,ezen az áron,nemkell sokáig hirdetnie!
Regelsz az E-bay.com-on vagy az e-bay.de-n vagy akármelyik másikon a nyelvismeretedtől függően, aztán már vásárolhatsz vagy licitálhatsz bármilyen termékre bármelyik e-bay-ről. Célszerű beszerezni egy dombornyomott bankkártyát és regisztrálni a paypal.com-on is, mert ezzel óccsóért tudsz pénzt utalni még az USA-ba is (ingyen). Viszont nyelvismeret nélkül ne fogj hozzá.
Főképp az az ok, hogy 12 év alatt belefáradtam kissé. Ilyenkor szokták azt mondani, hogy új kihívásokra vágytam, meghát a pénz is jóval több lesz...
Lehet, hogy hozzám még érkezne 1-2 fő pluszban a szilveszterre, csak nem tudom biztosra mondani.
Ezzel a beszólással már nem tudod nyalni a s...em.
Szeptember 15. óta nem ellenőrzöm a korongjait senkinek. átálltam a másik oldalra. Találtam egy jobb elfoglaltságot magamnak
matekhoz én is hülye vagyok de a fizikát nagyon szeretem ennek ellenére elmentem matek faktra... meg fizikára mondjuk utóbbi marha jó elöbbin meg mindig hülyének érzem magam...dehát egy kis ego romboló is kell
Remélem jolérzed majd magad!
A plussz fö jöhet!De csak vasárnapig tudom tartani a helyeket!Onnantol átveszi az iroda,és aki kapja marja!És az az érzésem,ezen az áron,nemkell sokáig hirdetnie!
Lehet, hogy hozzám még érkezne 1-2 fő pluszban a szilveszterre, csak nem tudom biztosra mondani.
De mért!Mi lett a gond?Hisz már oly régota csinálltad!
Sose tettem,ezutánse teszem senkinek!
De mitis irtál?hova álltál?Input!
Szeptember 15. óta nem ellenőrzöm a korongjait senkinek. átálltam a másik oldalra. Találtam egy jobb elfoglaltságot magamnak
de szemtelenkedj mert jön még kamion parkoló R125re
4. Fighter Nap