Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi!
5.50? Te kis hétalvó
Köszönöm
Te tudod!

Remélem jolérzed majd magad!
A plussz fö jöhet!De csak vasárnapig tudom tartani a helyeket!Onnantol átveszi az iroda,és aki kapja marja!És az az érzésem,ezen az áron,nemkell sokáig hirdetnie!
Regelsz az E-bay.com-on vagy az e-bay.de-n vagy akármelyik másikon a nyelvismeretedtől függően, aztán már vásárolhatsz vagy licitálhatsz bármilyen termékre bármelyik e-bay-ről. Célszerű beszerezni egy dombornyomott bankkártyát és regisztrálni a paypal.com-on is, mert ezzel óccsóért tudsz pénzt utalni még az USA-ba is (ingyen). Viszont nyelvismeret nélkül ne fogj hozzá.
Menyus! Innen le tudod tölteni a K8 Busa Repair Manualt. Esetleg más is, ha szüksége van rá...
Főképp az az ok, hogy 12 év alatt belefáradtam kissé. Ilyenkor szokták azt mondani, hogy új kihívásokra vágytam, meghát a pénz is jóval több lesz...
Lehet, hogy hozzám még érkezne 1-2 fő pluszban a szilveszterre, csak nem tudom biztosra mondani.
Nem mondod!?

De mért!Mi lett a gond?Hisz már oly régota csinálltad!
Nyaljon neked a harapos lo!

Sose tettem,ezutánse teszem senkinek! Egyébkénrt olvass a sorok között! Ugrattam csak a fiatalságot!
De mitis irtál?hova álltál?Input!
Egy gyárban próbálom vezetni a gyártást több-kevesebb sikerrel.
mi lettél ? parkolóőr ?
Ezzel a beszólással már nem tudod nyalni a s...em.
Szeptember 15. óta nem ellenőrzöm a korongjait senkinek. átálltam a másik oldalra. Találtam egy jobb elfoglaltságot magamnak
matekhoz én is hülye vagyok de a fizikát nagyon szeretem ennek ellenére elmentem matek faktra... meg fizikára mondjuk utóbbi marha jó elöbbin meg mindig hülyének érzem magam...dehát egy kis ego romboló is kell
hát nem vagyok egy ész főleg nem a matekban meg a fizikában
de szemtelenkedj mert jön még kamion parkoló R125re
ilyen aggyal? (bocsi nem komolyan gondolomááám)
ilyen sok dilis gyerekhez mint te ? inkább leszek atommag fizikus
Vannak olyan manokis,akik 18-év felettiek!
akkó jóóóóóóóóó
Z3! Mondta hogy nem szereti a manókat!
Gyertek le a Fighternapra mezőberénybe

4. Fighter Nap
de visszahívtalak volnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa