VÁLTOZÁS! Tekintettel Milka barátom által szervezett programra, csúsztassuk a találkozót nálam (Csöle) Szeptember 20. szombatra! (nemtudom Pep meg tudja-e oldani...tőlem lehet 21 vasárnap is)
motoros összeröffenés Csölénél!
Program:
10.00 találkozó Hegyeshalomnál (M1 autópályáról Hegyeshalomnál kijöttök ott várlak benneteket)
Félóra süti-ropi-cola, aztán indulás Ausztriába (hivatalos fizetőeszköz az ajró…) egy rövid kis szerpentinezésre. Ez Hegyeshalomtól kb. 20 perc távolság (amennyiben még megfelelő hőmérséklet lesz ehhez)
Kb. 13-14 óra között érkezés vissza Hegyeshalomba a panziónkhoz, ahol ebéd (marhalábszár pöri)
Kaja után amikor jólesik, húzhattok haza….
Akit érdekel írja fel magát:
1.Fiveurban
2.Menyus+Gabyca(De P-s rendszámmal neccesek a sogorok)
3)Milka+Milkáné+Kismilka (kocsival mivel nekem nincs p-rendszámom)
VÁLTOZÁS! Tekintettel Milka barátom által szervezett programra, csúsztassuk a találkozót nálam (Csöle) Szeptember 20. szombatra! (nemtudom Pep meg tudja-e oldani...tőlem lehet 21 vasárnap is)
Program:
10.00 találkozó Hegyeshalomnál (M1 autópályáról Hegyeshalomnál kijöttök ott várlak benneteket)
Félóra süti-ropi-cola, aztán indulás Ausztriába (hivatalos fizetőeszköz az ajró…) egy rövid kis szerpentinezésre. Ez Hegyeshalomtól kb. 20 perc távolság (amennyiben még megfelelő hőmérséklet lesz ehhez)
Kb. 13-14 óra között érkezés vissza Hegyeshalomba a panziónkhoz, ahol ebéd (marhalábszár pöri)
1.Fiveurban
Mindenkinek ajánlom meleg szívvel alsó Ausztriában Steirországot.
Én megtettem egy 7 vége alatt egy 1200 km-es kört. Ez volt életem legszebb túrája...
Napi 12óra alatt csak 600 km-t tettünk meg nagyon kevés megállással. Mindent láttunk, csak főuatat, és autóutat nem...
Kizárolag jó minőségű hegyi utakon gurultunk.
Sziasztok ! Szép Jóestét mindenkinek!
Bocsi Zolicbr, de épp most értem haza Pécsről! Automentöztem ma 500 km....
Mi a helyzett Zorró?
most voltam először a ringen....
nem az én műfalyom....
Jó az 19 nek is
Program:
1.Fiveurban
3)Milka+Milkáné+Kismilka (kocsival mivel nekem nincs p-rendszámom)
ma 17.07-perckor mit kerestél az M3-kivezetöjén?
Nem irigykedik senki egy cseppetse!Áááááááááááá!
Majd úgyis beszélünk még telefonon addig...
Program:
1.Fiveurban
Én megtettem egy 7 vége alatt egy 1200 km-es kört. Ez volt életem legszebb túrája...
Napi 12óra alatt csak 600 km-t tettünk meg nagyon kevés megállással. Mindent láttunk, csak főuatat, és autóutat nem...
Kizárolag jó minőségű hegyi utakon gurultunk.
Semmi baj, első a munka, igyekszem mielöbb visszavinni hozzád a pent...
Bocsi Zolicbr, de épp most értem haza Pécsről! Automentöztem ma 500 km....
Mi a helyzett Zorró?
most voltam először a ringen....
nem az én műfalyom....
Megen lefőztem 5000 főt! ....és nagyon fájt!
A tegnap esti képek!