Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemkellett volna valakit felhivnod?
Na az ilyen beirásokért imádlak!
Annak ellenére, hogy kend nem fogyaszt alkoholt, alapos a gyanúm, hogy más féle aljzószert viszont rendszeresen, ami lassan kezdi megbontani elméjét és erős hatással van mentális egyensúlyára mivel a vélt és valós tények a fantázia szintjén történő összemosódása közérthetően és nyilvánvalóan megjelenik, hiszen megnyilvánulásait már ebben a kezdeti stádiumban is a realitás minden szintjét mellőző tudathasadásos állapot erőteljesen jellemzi.
Javaslom saját házi papucsának masszív nyalogatását, napi 3x1 órában.

De joooooooooo!

Ezt már nagyon vártam! Nélkületek nemlett volna buli a buli!
Parancs értettem!
Fontos!
Megszületett!

Mivelé tavaly késön kezdtük el szervezni a szilvesztert(decemberben),igy nem volt lehetöségünk rendesen választani!Ezért idén ugy gondoltam,már most elkezdem szervezni a dolgot!
Egy rövid leirás a tervezetröl!
Helyszin:Balatonmáriafürdö Budapestöl kb.165 kilométer.
A miénk lenne az egész kastélyszállo!55-fö befogadására képes!Három nap,két éjszaka,reggeli vacsora(félpanzio).A szilveszter napján ezt kibövittik ,azaz bövitett vacsora,és éjfélkor virsli!
Na és most kapaszkodjatok meg,mindezt 18.000ft/fö árárét!
És ebben minden benne van(szállás,ellátás,minden)!Kéthétmulva kell lemennem megnézni a helyszont,és ledumálni az ételeket(milyen menü legyen),italokat.
Addigra jolenne ha mindenki eldöntené,hogy érdemben tudjak(hány fö) beszélni a tulajjal!
Utazás egyénileg lessz!Szerintem ilyen rövid távon jobban jövünk ki!
Ha valakinek kérdése van,hivjon bátran!
Viszont felakarom mérni,mekkora az érdeklödés!
Tehát tessék jelezni!
1)Milka+Milkáné+Kismilka
2)Fiveurban+5 fő
3)Feket663+asszonypajtás
4)Menyus+Gabyca
Köszi előre is!
elmentettem,ha megjön edzésböl ma, és feldugja msn re a képét megirom neki....
vasárnap meg úgy is lesz nálunk egy kis magyar buli akkor meg tuti talizunk..
623 SI Rover / 93' hengerfej!
Mész vissza mindjárt az XX fórumra!
bontók vannak,,kimondottan rovert nem ismerek,de boci ismerösöm tud pár bontót...
Zoo! Írben nincs Rover bontó?
Hát igen!

elég szomoru,hogy még mindig a fékezéssel bajlodnak!
ezt a honda már tiz éve megoldotta!Bár ha belegondolok,azt a tempot amire a busa képes,simán lábletétellelis meglehet lassittani!
Kell is neki!
miket meg nem néztek....
Azért sokat javult!
Ez a 0 szériás XX