Köszönjük szépen! Gyertek nyugodtan, amikor csak akartok! Menyus éjfélig ezen dolgozott, bár nem volt egyszerű beforrasztani a nagyobb BMW ledeket, de megoldotta!
Mégegyszer köszönjük szépen! Az egyik csíkból egy sem világít, nem jöttük rá mi az, a másik Audi piros gyanús. De ez a fehér gyönyörű!
ja és, hogy mennyibe fog ez kerülni, ez érdekel engem is a legjobban mert baromira nem volt betervezve a költségvetésem be egy ekkora kiadás! Sőt szarba is leszek a végén azt már én is tudom...
Hát szeritnem évek kérdése!
A viccet félretéve szerintem talán a jövő hét vége felé, de még be kell szeriezniük a cuccot és ez nem tudom mikor jön el.
mert azt mondták kb. 12óra alatt rakják össze! Szerinted?
De már nagyon várom! Olyan mintha a saját gyerekemet várnám haza a korházból!
Én nagyon rosszúl viselem ha nincs motorom, mert akkor üres az életem és egyfolytában hiányérzetem van, depis vagyok!
Leszedtem a motoromról a dobokat, de úgy sem hangossabb....
Ez komplett rendszer, a csőben ilyen lukacsos cső van, ami szerintem egy csomót tompít. A dobon meg teljesen átlátni, alig van benne valami, ha azt szeretném hogy hangosabb legyen egy teljesen új rendszer kéne rá.
Tehát marad így ahogy van, pedig szerettem volna, hogy egy kicsit hagossabb legyen.
Nagyon sok baleset elkerülhető lenne, ha az emberek a tudásuknak megfelelően motoroznának, de sajnos sokan nem tudják felmérni, hogy mire képesek ők, és mire képes a motorja!
Ez a barátom egy 600 fazerrrel ment, de gondolkodott, hogy vesz egy Hayabusát!
Most már a fazertis eladja, és nemmotorozik többet.
Én is csak most kezdem érezni, hogy milyen az, amikor lesz ami lesz, be kell dönteni helyzet van, és igen csak nagy önkontroll kell hozzá, hogy ne pánikoljon az ember, és ne huzza a féket!
Még kezdő koromban én is elkövettem ezt a hibát. Leblokkolsz és csak húzod a féket, de a motor nem áll meg...
Hát igen régi szép idők! Szép? Inkább csak régi...
Azt is meg kell tanulni, hogy amikor már minden kötél szakad akkor kiengeded a féket és addig döntöd a kanyarban ameddig csak lehet! De ez persze szituációtól is függ.
De tényleg van akinek nem való a motorozás, például egyik haverom kitalálta, hogy majd Ő motorozni fog, de autót is úgy vezet, hogy elfelejt tükörbe nézni sáv váltáskor, meg ilyenek...
Persze én pofátlanul megmondtam neki a véleményem a vezetési tudásáról, mert szeretném ha még sokáig barátok maradnánk!
Nem kezdő, mert gyermek korunk óta motorozunk, csak egyszerűen figyelmetlen...
Vannak olyan emberek, akiknek nem szabad motorozni.
Régen is sokszor eldobta simsont, de gondoltam, hogy azóta benőtt a feje lágya, hát nem!
Egy évvel ezelött a második kanyarban ment egyenesen neki a szallagkorlátnak, na akkor nagyon megsérült, mindkét csuklója szétszakadt,de ebből sem tanult!
Most is egy egyszerű kanyarban ment bele full fékezve egyenesen! Nem értem, hogy miért!
Volt nemrég(egy hete) egy halálos baleset szintén a 2/a-n!
Milyen furcsa egybeesés!
Amit küldtem ötletet a freemail címedre azt elvetetted?