Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostanában egyre több a motoros! Ennek én baromira örülök!
De miért van az, hogy egyre több a vietnámi papucs, rövidnadrág, poló ruhakombináció!?
Most is elment elöttem egy pár (R6), ez a "bőr protektor" kombinációban és valami hülye előzésbe mentek bele ami majdnem rosszul végződött!
Ezt én sosem fogom megérteni!
Jobbulást Benji!
Nekem van 1 müszerfalam+fejidomtartóm
Nem csereg
Szeva zizo A tiéd fiu vagy lány
....híllak!
-Hallo!
.........még.......
......ockay Alex! De sajna az első számú álom hősöm a lecsó!
Várom hívásod,oszt majd csak......
Csááá naked !Hát igen fő a családi béke Nekem nem mondhatják,hogy sose megyünk sehova
K.Benji!
Nagyon sajnálom ami veled történt, hidd el az a fontos, hogy nem lett nagyobb bajod!
Jobbullást neked! de ha fagyizni megyünk akkor is felöltözünk.
Üdvözlet! Látván az elszomoritó hireket.....ha valakinek kell komplett első teló Busához....tegnap találkoztam egy kollégával akinek K8-a van és neki van egy régebbi modellhez.

Mr!
Itt van, megvan, de csak hétfőn tudunk találkozni vagy kedden mert melózok addig álmodj vele
Csá Hófehérke!
Mizu Balatonon?
Hiányzik a Gazdid vazze! ....lassan,mint egy remete....egy hetes kurzusokban önkéntes számüzetésbe vonul pihenés,nyaralás címén!
Ceva Benji!
.......no comment!
Az a fő,hogy élsz!Mással ne törődj!Ha tudunk segíteni valamiben,akkor írd fel ide,vagy hívj!
Addig is ne legyen semmi dolgod,csak gyógyulj!
Tittelett!
Fazer!Mi a diagnózis?
Mi történt pontosan?
Sajnálom haver,a lényeg hogy neked nem lett nagyobb bajod.
A busa legalább nem tört ketté
A szeretetröl tudnék regélni!
De hagyjuk!
Viszont inkább öt szolisd papának,mint engem! Külömbenis neki már van annyi gyermeke,eggyel több vagy kevesebb mán nemszámit!
Természetesen én is sajnálom a történteket, de én sem értem... ilyen fiatalon egy ekkora motort?
Én azért 18évesen elég forró fejű voltam ezt bevallom őszíntén, nem hiába kötik 21-hez ezt a kategóriát!
Tényleg áruld már el, amikor a rendőr kérte a jogosítványodat mit mondtál neki?
Heloka!
Persze sajnálom hogy igy jártál,csak azt nem értem hogy minek ekkora motor ilyen fiatalon.
Nem sajnálom tőled,de nem lenne elég egy kissebb az alapokat megtanulni?
Ne vedd sértésnek!
Mielőbbi gyógyulást!
k.benji!

Sajnálom a mocit, meg téged.
Nem értem manapság az embereket... akinek van pénze pl 1 Busára az miért nem vesz fel rendes cuccot?
Ha lett volna rajtad akkor ahogy a sebeket nézem karcolás nélkül megusztad volna.
Nekem mikor elkezdtem mocizni nagyon sokan mondták, hogy vegyek rendes cuccot mert a kezdeteknél lesz a legnagyobb szükségem rá....

Mindenesetre mielőbb gyógyulást!
Sziasztok!
Hát igen , a ruha! De én is sajnállak és elszomorító a dolog. Mikor történt? A zsaru használt megkülömböztető jelzést? Minél elöbbi teljes felépülést kivánok!
sejtettem mert látszik a sebeken....én sajnállak Téged is,mert estem már én is.és a szivem szakadna meg ha megint törötten látnám a hayát
póló és farmer éppen csak öreganyámhoz mentem át amikor egy rendőr elözött és karabloztunk