Merre mentetek haza végül?
MI Lilafüreden át, Eger felé.
Az eleje nagyon döntögetős volt, ahogy közeledtünk Egerfelé egyre rosszabb volt az út, a végét már annyira nem élveztem.
De összeségében nagyon jó volt ez a kis kiruccanás, kezdésnek ez a 400 Km egész jó volt.
Hali!
egy kis érdekesség, szerintem jól néz ki...
meg egy jó ötlett...
még nem láttam ilyet busán
egy kis pénz költési lehetöség!
Ha valakinek nem egyértelmű
kipufogó
Szio!
koszonom a jo kivansagot
Rendesen rossz hogy nem tudok barmikor felnezni az oldalra csak igy este fele de a penz nagy ur
Amikor csak tudok jelentkezek, jok legyetek es vigyazzatok magatokra!
Szeles utat gumifakat!
Meglátogatnánk Fistvánt!Szerintem mindenmi ismeri!Aki nem annak csak annyit,hogy mindenkinek önzetlenül segit,és nemcsak motoros témában,hanem bármiben!
Ugyhogy szerintem megérdemel annyit,hogy cserébe mi lemenjünk hozzá(csengerre),és meglátogassuk!
A tura idöpontja 2008.08.16 M3 SHELLKUT parkoloja 6.00-kor!
A táv Budapest Csenger 319-KM.Gondolom 4-ora alatt lenyomjuk(két pihenö közbeiktatáséval).10-14-ig dumcsi,ebéd,stb,oszt indulás haza!
akit érdekel kérem jelentkezzen!
Akit érdekel a motorzz.hu oldalon a jobarátok forumon jelentkezz
Meglátogatnánk Fistvánt!Szerintem mindenmi ismeri!Aki nem annak csak annyit,hogy mindenkinek önzetlenül segit,és nemcsak motoros témában,hanem bármiben!
Ugyhogy szerintem megérdemel annyit,hogy cserébe mi lemenjünk hozzá(csengerre),és meglátogassuk!
A tura idöpontja 2008.08.02 M3 SHELLKUT parkoloja 6.00-kor!
A táv Budapest Csenger 319-KM.Gondolom 4-ora alatt lenyomjuk(két pihenö közbeiktatáséval).10-14-ig dumcsi,ebéd,stb,oszt indulás haza!
akit érdekel kérem jelentkezzen!
Akit érdekel a motorzz.hu oldalon a jobarátok forumon jelentkezzen.
Bocsi, hogy csak most írok, de most értem haza!
Nem pályán megyünk mert abban nincs semmi rulez!
Merre csatlakoznál be? A régi 3-ason megyünk kifelé vagy 30-as ha így jobban tetszik...
Majd reggel megsassantom amit írtál legyél gép közelben!
És most elmegyek aludni mert kicsit hosszúra nyúlt ez a nap...
ok ok annyi penzt viszek majd haza hogy nagy tavolsagbol is jol lathato legyen
Amugy kb 20 kornyeken megyek haza ha minden igaz de csak 1 hetre.
Aztan tavasszal jogsi es moci
ZOLICBR!
Holnap megyünk a Mátrába (GáborXX-el), nem jösz?
Vagy valaki innen esetleg?
Reggel 9-kor van találka a Népstadion- kerepesi út-i kereszteződésnél. Mi általában az új, sarki irodaház mellett szoktunk találkozni.
Köszönöm!
Gondolkodtam, hogy átírom a nevem ZoliHayabusara, de inkább maradok ZoliCBR!