Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudtam én hogy allergiás vagyok rá,ittam is kalciumot de nem használt.aztán voltam dokinál,kaptam szurit a popómba innentől mindenhova vinnem kell az injekciót ,mert majdnem megfulladtam
semmi extra nem történt.tegnapelőtt megcsípett egy darázs,és jól megjártam vele
oké!Na ezt szeretem!Gondolok egyet és már minden úgy is van
Már repülök is Msn-re
na most van lelkiismeret furdalásom mert napok óta hanyagoltalak Benneteket,na de itt vagyok
hahó Jaj ne Atti!Már megint lekéstem rólad!Mindig elkerüljük egymást! mikor lesz msn?
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani,hogy busmannál az óra csatiban melyiken jön a ford szám jel?
Ha jól tudom négyszögjel.de nem biztos (csak úgy érzem)

Üdv!
huhhh jó lenne,de sajna pár ezer tengeri mérföld,plusz ezer szárazföld -USA,nézegetttem utakat google térképen és vannak képek nem is egy , .....se kutya se macska ilyen utakon kint -nem hogy rendör!
Ez kint van Ír-ben?
Vahy találtad a neten?

És természetesen jó napot mindenkinek!
Lehet, hogy csak a képen látszik úgy. De, nem a kép bal széle felöli oldalon mintha többet mentek volna lapon.
Írj ide és megbeszéljük:kosa.lajos@citromail.hu
hogy értted? mert nemigen van megkopva szerintem
Érdekesen van kopva a jobb oldalin a hátsó....
pilot pover pár és sportmax pár. 120/190
hayabusa álom útak
“Egy motorosnak szeretnék segíteni, meg kellene találni!
Tegnap (07.01) Budaörsről mentem Pest felé a nulláson.
A nagy duna hídon volt egy baleset, én úgy a 8-9. voltam a sorban. Amikor előre gurultam, látom, hogy egy motoros volt a szenvedő fél, épp a vasat állította fel. Kérdeztem mivel tudok segíteni, a külső sávban álló kamionos mondta, hogy egy román ponyvás kamion volt a hibás, menjek utána!
Rajtam nem múlt, Miklósnál utolértem, de tekintve hogy megállítani nemigazán tudtam, felírtam a rendszámát. Szeretném eljutattni a balesetet szenvedő motorosnak,
de nekem is sietnem kellett, bevárni nem tudtam.
Nem tudok róla semmit, még a motort sem tudtam megnézni,
azt hiszem fekete sportmotor volt.
Lehet hogy Ő is keres engem, bár nem tudom így utólag
el lehet-e érni hogy a hibást megtalálják.
Én egy fekete Aprilia Pegaso-val, fekete gatyában, piros ingben, fekete bukóban voltam.”

Ez egy körlevél! Ha bárki tud az esetről valami, vagy bármit, azt kérem nekem jelezze a következő e-mailra:

motorfeeling@thomace.com
Renben köszönöm!
Jössz velem a hétvégén?
Hali mindenkinek!
Örülök hogy minden túrázó éppen és egészségesen hazaérkezett.
még neeeeeeeeeeeeeeeeeem
Mara! Biri volt gumitnézni ?
azt is tudok többet is de szerintem jobb lenne ha felvennél msnre vagy mél vagy valami, hogy ne itt mindenkit zsibbasszunk
Használt gumi előre és hátra.
Féktárcsa előre meg hátra is, meg az összes fékbetét.
Ezeket kell vennem hozzá.
Bontót tudtok? Mert még kell hozzá néhány cucc.

Köszi.