Helló!
Annakidején hasonló gondal küzdöttem mint most Te!
Régebbi 600-as 750-es gépeket nézzél! Pl. VFR 750 GSXR 750 Srad azok nagyobbak. Az a gond velük, hogy nagyobb lehetőséged van belenyulni valamibe amit nem ugy használtak mint ahogy kellett volna.
Jó a gondolkodásod, hogy tapasztalatlanul nem ülsz nagy motorra, de választásod nem sok van. Én felültem egyből a nagyra, mert ugygondoltam tudok anyira higgadt és megfontolt lenni hogy ne okozzak bajt magamnak, és másnak. Ennek ellenére összetörtek. Nem az én hibám volt! De nem csak rajtunk múlik!
Betarthatod a szabályokat, közlekedhetsz ugy annak ellenére összetörhetik az embert.
Hello! Még csak most regisztráltam magam a fórumra.. Tanácsot szeretnék kérni. Ugynézki, hogy nemsokára összejön a lóvé, hogy vegyek egy motort. Ez előtt egy 80ccm3-s endurot hajtottam, amit kb 3 éve adtam el...Szóval mondhatjuk h igazán komoly motorom még nem volt. A hayabusak nagyonnagyon tetszenek, de az én rutinommal nem hiszem h jo ötlet lenne egyből ilyet venni, még annak ellenére sem, hogy viszonylag nyugott természetem van. Az egyik indok amiért mégis a busak felé húz a szívem(azon kívül h szerelmes vagyok belé), hogy 198cm magas vagyok, és a legtöbb motoron igencsak idiótán nézek ki... A kérdésem a következő: tudtok ajánlani olyan motort, amin nem néznék ki hülyén az én magasságommal? 600ccm3 alá nem szeretnék menni, és maradjunk a túra, sport-túra kategóriák közelében.(hornet, bandit, sv1000 tetszenek, de ezek nem mondhatóak igazán nagynak). Kb 1.3-1.5milliom lenne motorra...
Előre is köszönöm a segítséget!
Most hétv égén(19.-én) elmennék a motormuzeumba(pannonia muzeum,Salgotarján környéke)
Akit érdekel jelezze!
Csak a félreértés elkerülése miatt!
Sebesség Városban 70-80,azon kivül 150-160.Amit én elöl megyek,minnél hátrébb van valaki,annál jobban kell huzza!
Csak azért irtam le,mwert sokan evvel még nincsenek tisztában,és nem ohajtok vitába keveredni!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3) pep de ugye tudjátok hogy 14:00-ig dolgozok
Most hétv égén(19.-én) elmennék a motormuzeumba(pannonia muzeum,Salgotarján környéke)
Akit érdekel jelezze!
Sebesség Városban 70-80,azon kivül 150-160.Amit én elöl megyek,minnél hátrébb van valaki,annál jobban kell huzza!
Csak azért irtam le,mwert sokan evvel még nincsenek tisztában,és nem ohajtok vitába keveredni!
Akit érdekel jelezze!
Tehát célozzuk meg,az ÁPRILIS 26.-AI SZOMBATOT!Kertiparti Milka rezidencián!Valami husos okosságot fogok fözni!Akit érdekel a dolog,iratkozzon fel,hogy betudjunk idejében vásárolni!
Erre kérnék reagálásokat!
1)Milka+Milkáné
2)Herci (17.00 után)
3)Biri+Timcsi (17.00 után)
4)Fiveurban+ szabad hátsóülés
5)Menyus+Gabyca 18.00 után
6)Maistear+Niki
7)Dodo+Ancsa
8)Hubi+Ágnes (15.00 után)
éjjtem!
a politikában mit szakértesz? ha a poltikusok nem csinálnak effektív semmit, akkor Te mit elemzel vagy mi a bűbánat?
ne hari, de mennem kell órára.
én gyárilag politikai szakértő vagyok, a motoros boltot meló mellett csinálgatom és főleg azért mert imádom a motorszagot...... lánynak meg elég ritkán vagyok motorozás közben öltözve
Már irtam mikor kiirtad!
Annakidején hasonló gondal küzdöttem mint most Te!
Régebbi 600-as 750-es gépeket nézzél! Pl. VFR 750 GSXR 750 Srad azok nagyobbak. Az a gond velük, hogy nagyobb lehetőséged van belenyulni valamibe amit nem ugy használtak mint ahogy kellett volna.
Jó a gondolkodásod, hogy tapasztalatlanul nem ülsz nagy motorra, de választásod nem sok van. Én felültem egyből a nagyra, mert ugygondoltam tudok anyira higgadt és megfontolt lenni hogy ne okozzak bajt magamnak, és másnak. Ennek ellenére összetörtek. Nem az én hibám volt! De nem csak rajtunk múlik!
Betarthatod a szabályokat, közlekedhetsz ugy annak ellenére összetörhetik az embert.
Üdv.: Maistear
Előre is köszönöm a segítséget!
az gáz!
Mert oda reggel kéne indulni(9.00-körül).
Akit érdekel jelezze!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3) pep de ugye tudjátok hogy 14:00-ig dolgozok
Akit érdekel jelezze!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)
Akit érdekel jelezze!
1)Milka+Milkáné
2)
Boldog Névnapot minden Tibinek
Tehát célozzuk meg,az ÁPRILIS 26.-AI SZOMBATOT!Kertiparti Milka rezidencián!Valami husos okosságot fogok fözni!Akit érdekel a dolog,iratkozzon fel,hogy betudjunk idejében vásárolni!
Erre kérnék reagálásokat!
1)Milka+Milkáné
2)Herci (17.00 után)
3)Biri+Timcsi (17.00 után)
4)Fiveurban+ szabad hátsóülés
5)Menyus+Gabyca 18.00 után
6)Maistear+Niki
7)Dodo+Ancsa
8)Hubi+Ágnes (15.00 után)
a politikában mit szakértesz? ha a poltikusok nem csinálnak effektív semmit, akkor Te mit elemzel vagy mi a bűbánat?
ne hari, de mennem kell órára.
majd szünetben felnézek.
szia
üdv mindenkinek
de mindjárt helyesbittek!
itt ilyen csúnya komoly helyen vagyok lánynak öltözve híres vagy inkább hírhedt emberek között
értem én hogy gőzgép, de mi hajtja?!
az átöltözéssel mi a gond? legalább kapnak a vásárlók ( a szerencsésebbek ) vmi kis pluszt
a pasi meg a pasi méretű póló volt.....természetesen
mizu nálad? otthon vagy még?
pasiból neccesen elég az M bár a fene tudja