Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké meg van bocsájtva!
Későn szóltál!
Már irtam mikor kiirtad!
Helló!
Annakidején hasonló gondal küzdöttem mint most Te!
Régebbi 600-as 750-es gépeket nézzél! Pl. VFR 750 GSXR 750 Srad azok nagyobbak. Az a gond velük, hogy nagyobb lehetőséged van belenyulni valamibe amit nem ugy használtak mint ahogy kellett volna.
Jó a gondolkodásod, hogy tapasztalatlanul nem ülsz nagy motorra, de választásod nem sok van. Én felültem egyből a nagyra, mert ugygondoltam tudok anyira higgadt és megfontolt lenni hogy ne okozzak bajt magamnak, és másnak. Ennek ellenére összetörtek. Nem az én hibám volt! De nem csak rajtunk múlik!
Betarthatod a szabályokat, közlekedhetsz ugy annak ellenére összetörhetik az embert.

Üdv.: Maistear
Erre a kérdésre csak Csöle válaszolhat, a többiek le vannak tiltva a vélemény nyílvánításról!
Hello! Még csak most regisztráltam magam a fórumra.. Tanácsot szeretnék kérni. Ugynézki, hogy nemsokára összejön a lóvé, hogy vegyek egy motort. Ez előtt egy 80ccm3-s endurot hajtottam, amit kb 3 éve adtam el...Szóval mondhatjuk h igazán komoly motorom még nem volt. A hayabusak nagyonnagyon tetszenek, de az én rutinommal nem hiszem h jo ötlet lenne egyből ilyet venni, még annak ellenére sem, hogy viszonylag nyugott természetem van. Az egyik indok amiért mégis a busak felé húz a szívem(azon kívül h szerelmes vagyok belé), hogy 198cm magas vagyok, és a legtöbb motoron igencsak idiótán nézek ki... A kérdésem a következő: tudtok ajánlani olyan motort, amin nem néznék ki hülyén az én magasságommal? 600ccm3 alá nem szeretnék menni, és maradjunk a túra, sport-túra kategóriák közelében.(hornet, bandit, sv1000 tetszenek, de ezek nem mondhatóak igazán nagynak). Kb 1.3-1.5milliom lenne motorra...
Előre is köszönöm a segítséget!
Pep4

az gáz!

Mert oda reggel kéne indulni(9.00-körül).
Figyelem!

Most hétv égén(19.-én) elmennék a motormuzeumba(pannonia muzeum,Salgotarján környéke)
Akit érdekel jelezze!
Csak a félreértés elkerülése miatt!
Sebesség Városban 70-80,azon kivül 150-160.Amit én elöl megyek,minnél hátrébb van valaki,annál jobban kell huzza!
Csak azért irtam le,mwert sokan evvel még nincsenek tisztában,és nem ohajtok vitába keveredni!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3) pep de ugye tudjátok hogy 14:00-ig dolgozok
Figyelem!

Most hétv égén(19.-én) elmennék a motormuzeumba(pannonia muzeum,Salgotarján környéke)
Akit érdekel jelezze!
Sebesség Városban 70-80,azon kivül 150-160.Amit én elöl megyek,minnél hátrébb van valaki,annál jobban kell huzza!
Csak azért irtam le,mwert sokan evvel még nincsenek tisztában,és nem ohajtok vitába keveredni!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)
én nem is vettem észe hátul eddig
Figyelem!

Akit érdekel jelezze!

1)Milka+Milkáné
2)
Jóóóó reggelt !

Boldog Névnapot minden Tibinek
Tbi01! Naon-naon boldog névnapot!
lenne látvány s-ben
Hátha innenis érdekel valakit!

Tehát célozzuk meg,az ÁPRILIS 26.-AI SZOMBATOT!Kertiparti Milka rezidencián!Valami husos okosságot fogok fözni!Akit érdekel a dolog,iratkozzon fel,hogy betudjunk idejében vásárolni!
Erre kérnék reagálásokat!

1)Milka+Milkáné
2)Herci (17.00 után)
3)Biri+Timcsi (17.00 után)
4)Fiveurban+ szabad hátsóülés
5)Menyus+Gabyca 18.00 után
6)Maistear+Niki
7)Dodo+Ancsa
8)Hubi+Ágnes (15.00 után)
éjjtem!
a politikában mit szakértesz? ha a poltikusok nem csinálnak effektív semmit, akkor Te mit elemzel vagy mi a bűbánat?
ne hari, de mennem kell órára.

majd szünetben felnézek.
szia
üdv mindenkinek
Kis kerti parti!

de mindjárt helyesbittek!
én gyárilag politikai szakértő vagyok, a motoros boltot meló mellett csinálgatom és főleg azért mert imádom a motorszagot...... lánynak meg elég ritkán vagyok motorozás közben öltözve
mert mi ez a másik hely? meg mi az hogy a motorosbolt "csak" hobby? meg mit jelent az hogy lánynak öltözve?
ez most egy másik melóhyel.....a motoros bolt az csak a hobbym

itt ilyen csúnya komoly helyen vagyok lánynak öltözve híres vagy inkább hírhedt emberek között
aha
értem én hogy gőzgép, de mi hajtja?!
az átöltözéssel mi a gond? legalább kapnak a vásárlók ( a szerencsésebbek ) vmi kis pluszt
már több mint fél órája a mlóhelyen vagyok de nem motorral...... rájöttem, hogy legalább 3x kéne napközben átöltözni......az meg olyan macera.......

a pasi meg a pasi méretű póló volt.....természetesen
kizárólag a pólóról érdeklődtem, de jó tudni minden egyéb info-t
mizu nálad? otthon vagy még?
hát ha női méret akkor minimum L, hogy egyáltalán rámjöjjön

pasiból neccesen elég az M bár a fene tudja
mizujs Mara? motormosást akkor megbeszéltük? készíthetem a cuccot? mekkora póló kell? s vagy m?
jóreggelt!