Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja vki hogy milyen finanszírozási feltételek vannak egy k8 busánál?
Gondolok THM-re havi törlesztőre meg ilyenek.
Biztosítás mennyi rá egy negyed évre?
Jó persze! A punielláknak meg tudomásul kell venni, ha ömlengeni akarnak akkor romantikusan lebegjenek át a csajok fórumra..ottlehet főzni, takarítani, lehet tampont, liberót, szárnyasbetétet, havivérzést, pelenkát, receptet, férjet, kompótot, főnököt, anyóst és fejfájást, cserélni...gyereket, férjet és anyóst nevelni....és a fehér lóról álmodni amin a herceg érkezni fog majd egyszer...
Halihó!Megjöttem a moccozásból
Ez jó meglátás, többi tényleg elég "fapados" ráadásul van ahol napokig nem irnak semmit......
leraktamon = LERAKATOM! NA!
Így van! Aki jobbra balra kacibálódik a fórumok között azt leraktamon egy jóképességű kriptába egy hosszú hétvégére oszt jóvan! Minden fórum birtokosa erőlködik, hogy menjünk oda a látogatottság miatt...he..he...

én amúgy is félős vagyok
Jó estét mindenkinek!
Hölgyeknek
Mert az a marhanagy kolbászzsíros leszabályoz bennünket!
meg végülis semmiről se csak köszöngetünk
Meg nem lehet semmit írni a szerelésről, tuningról!
csöváz Choko

jo idötök volt
Na hazaestünk miis!

Szép joooonapot mindenkinek!
jolvan Csöle

de ha mindenki ide irogat akkor jönnek a menstruácios problémák nem
No meg itt is megyjegyzem, hogy marha uncsi ez a többfelé formumozás nem? Én csak ide szeretnék irogatni!Nem beszélve arról, hogy az összes többi fórum full gagyi ehhez a plattformhoz képest...
Nemtom a többiek mit élveznek azon, hogy a motozz-on irogatnak...meg az XX-en meg a tököm tudja még hol... lol...
Olvasom épp a "másik" oldalon
Hubi!650 km/ ma
ja-ja... nem kellett volna ellógni azt a fizikaórát...
/óra te kis csacsi XX-es!
Hali!

Csöle, 430 km/nap?
Csá Alex! Hogy telt a hítvíge?
Pisztrángosok hazaértetek?
Jó esztét mindenkinek!
És az asszonyt?