az utcán a ház előtt a járdán és még egy előkert is van az ablak alatt...szemben meg a buszmegálló ami lássuk be a kék ikarusokkal nem túl csnedes és egy forgalmas utcáról beszélünk.....sose indítom be az udvarban, inkább kitolom és csak az utcán.......ráadásul a banya a szomszéd házból jött ki......azért már nehogy az utcán is tologasam mikor kb 3 percet melegítem és szökő évben egyszer indulok korán....monnyuk holnap 6kor fogok
Az öreg néniknek szokni kell a "hangzavart"
Engem csendháborítás miatt akartak feljelenteni tavaly (ráadásul hétköznap délután történt), mert az idősek otthona előtt indítottam be a gépet. Bár az enyémnek nincsen hangja... Az öreg bácsi mégis kiállt az erkélyre fenyegetőzni, h ne hangoskodjak, mert baj lesz...
a mai volt az előső indítás reggel ezzel a dobbal szóval nem értem a nénje problémáját.......de majd megszokja.....mert 300 métert nem fogom tolni az utca végéig.
ilyen ez a filmszakma.......de ma beszóltak Frontnak a dobom miatt csak tudnám miért nem nekem, pedig ültem a hangosabbik motoron.....igen, félelmetes vagyok
Na itt van Gabi ilyet mondtál ugye, most vettem egy párat R-77-ből zoral ez..kiváncsi leszek hogy milyen jött már annyiféle de ilyet még nem láttam-hallottam élőben trombitálni
Engem csendháborítás miatt akartak feljelenteni tavaly (ráadásul hétköznap délután történt), mert az idősek otthona előtt indítottam be a gépet. Bár az enyémnek nincsen hangja... Az öreg bácsi mégis kiállt az erkélyre fenyegetőzni, h ne hangoskodjak, mert baj lesz...
Ki korán kel, beteg, menjen orvoshoz...
2008 HAYABUSA YOSHIMURA R-77
Milka! beszéltem vele, dolgozik szombaton!
Laky majd helyrerakja őket, bár most nemtudom hol fog indulni