Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az utcán a ház előtt a járdán és még egy előkert is van az ablak alatt...szemben meg a buszmegálló ami lássuk be a kék ikarusokkal nem túl csnedes és egy forgalmas utcáról beszélünk.....sose indítom be az udvarban, inkább kitolom és csak az utcán.......ráadásul a banya a szomszéd házból jött ki......azért már nehogy az utcán is tologasam mikor kb 3 percet melegítem és szökő évben egyszer indulok korán....monnyuk holnap 6kor fogok
Ez a belső udvarodban volt? vagy kint a ház előtt? Ha bent az udvarban, akkor....
monnyuk szegénynek az ablaka alatt voltam szinte de szerintem alapjáraton azért nem tragikus, szóval lehetne tolerálni, mint én az ő ciklámen köntösét
Hi. Nekem nem szólnak a hang miatt, nem értem
Szép napot
reggelt!
Jó és sziiiip reggelt
Jóóóóóóóó reggelt......
Reggelt De szépet!
Az öreg néniknek szokni kell a "hangzavart"
Engem csendháborítás miatt akartak feljelenteni tavaly (ráadásul hétköznap délután történt), mert az idősek otthona előtt indítottam be a gépet. Bár az enyémnek nincsen hangja... Az öreg bácsi mégis kiállt az erkélyre fenyegetőzni, h ne hangoskodjak, mert baj lesz...
a mai volt az előső indítás reggel ezzel a dobbal szóval nem értem a nénje problémáját.......de majd megszokja.....mert 300 métert nem fogom tolni az utca végéig.
Höhö-höhö, közellenség lettél. Ilyenkor jön a határozott gázálláson indulás-érkezés.
ilyen ez a filmszakma.......de ma beszóltak Frontnak a dobom miatt csak tudnám miért nem nekem, pedig ültem a hangosabbik motoron.....igen, félelmetes vagyok
Jó reggelt!

Ki korán kel, beteg, menjen orvoshoz...
Jóóóóó reggelt!
Na itt van Gabi ilyet mondtál ugye, most vettem egy párat R-77-ből zoral ez..kiváncsi leszek hogy milyen jött már annyiféle de ilyet még nem láttam-hallottam élőben trombitálni

2008 HAYABUSA YOSHIMURA R-77
Neked is!
jóestét
Hejtelen!Ja és fojik!
Kentöknek is!
Milka! beszéltem vele, dolgozik szombaton!
tán még nem ért haza senki
Szépjonapot mindenkinek!
azért mi is ott vagyunk és most nem második hely lesz belől a két osztrák között mint tavaly az fix........
igen ott leszek
Laky majd helyrerakja őket, bár most nemtudom hol fog indulni