Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

társasház földszintje....édes lennék ahogy szedem a paradicsomot a reggelimhez így is imádnak a motor miatt, mert itt áll a kertben az ablakkal szemben......a legszebb kertinövényem
eccerűen nem értem anyudat! hogy nem lehet komolyan venni egy ilyen komoly veszélyhelyzetet?! még a végén össze-vissza rongyolod a paradicsomot meg a répát vagy ilyesmi. Vagy virágoskertről van szó? a rózsa se jobb, bár annak legalább van illata, ellenben a répával
én anyámat szoktam fenyegetni, hogy kivetem magam az ablakon.....de nem hatja meg.....vajon miért?

pont beleugranék a kiskertembe
Ezek szerint kipróbáltad! Remélem ízlett. Nekem Liszabonban mutatták. Csak ott szígorúan ügyeltünk az arányokra.1 sajt-1 olibogyesz-5 bor
oksa, nem nagyon ugrálok, tudod, az én koromban már nem úgy megy, hogy csak hip-hop ugrom egyet a földszintre. a múltkor ki akartam ugarni bánatomban a pinceablakból, de az se ment....öregszem, na.
na majd akkor legközelebb így indítok ha ilyen itthon döglődős estém lesz csak ne nagyon ugrálj felfelé mert földszinten lakok....

Ez a olivás-sajtos-boros dolog nagyon jó ötlet volt
1edül otthon? én a helyedben azért csak megkérdezném tőlem hogy felugrom-e egy pohár borra...
Sajt+ olibogyó,,,,,,,,majd miután összerágtad és lenyelted mehet 1 korty bor
hmmm...kis ínyenc.....meglesem mert lehet mindkettő van épp itthon

Egyszer próbáld ki, pici parmezánnal és fekete olivabogyóval. Ísteni! Szerintem.
egyedül itthon, melószépítőnek csak nem vagyok egy bulihuligán
köszi szépen, dolgozom a projekten
este lesz vmi buli, vagy egyedül borozgatsz?
vörös félszáraz amúgy
igazándiból az a gáz, hogy nem vagyok elég erős nem vagyok törékeny kedves bályos kicsilányka.....az nem az én világom jobb is.......csak nem érzem magam elég erősnek mostanában...az meg csak edzéssel változtatható....
Neked is viszont!
ez jobb mint a sóder norbi ápdét-bohóckodása
Remélem fehér száraz. Vagy vörös félszáraz.
Ja! jaaa! még halgatni is rossz

Amúgy meg rosszul áll a dologhoz. Ha szemből belenézel a tükörbe és látod, hogy túl széles vagy! Hopp fordulj oldalra és máris fele annyit fogytál
én borozok épp
ne nézz tv-t! semmi jó nincs benne, csak egy hülye nagy képcső, mindenféle kondi, trafó, IC, meg ilyen elektromos kütyük.
sokkal jobb itt velünk.
hozok sört, kértek?
TV-be meg Uri Geller kollega megy, szóval az agyam már zsibbad a baromságtól
lépcsőzőgép most épp mert itthon vagyok cél: sok sok izom visszarendezése a megfelelő helyre még a motoremelő is nehéz volt múlt hétvégén, szóval van mit helyrehozni,pedig egész télen jártam szorgosan mozgolódni
ugye nem hagyjuk hogy elaludjon?!
Miért akarsz elaludni?