Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem keverjük a piát
2 napot ellógtam mert dobot tettek a motorra és összekötöttem egy 2 napos gurulással

na de az anyagot csak le kell adni valahogy hétfőn

tanulni nekem se ártana lassan mert ott is csusza lesz.......
a hideg nem lehet akadály. este mikor már tuti nem gurulsz, egy-két-kilenc mézes barack, azt leöblíted egy kis jägerrel, oszt jóccakát
Komáromba fogok menni motorostalira,mert az a tali a kedvencem.Csak asszem nem lesz ottalvós mert még igencsak hideg van
nekem most kezdődik a nehéz időszak, vizsgák, szakdoli, államvizsga
jól teszed!
grat az új vashoz!nem tudom mióta van meg, de szép. az előző után milyen?
ezért vagyok én 3 napot itthon,sőt jövö hétvégén is lazsálni fogok
hát, őő nemtom pontosan, de azt tudom hogy ha vki sokat dolgozik, akkor nem marad ideje pénzt keresni
...és menni kell lopni? Vagy mit javasolsz?
meg azt mondják,minden munka női munka:csinálja a k**** anyja,az!
estét!
miért kell dolgozni ilyenkor?szombat este van...
mi ez a csúszás?
ne hajsd túl magad, gondolj a családra is! a munkával kapcsolatban két dolgot említenék meg:
-kis munkát kis ívben, nagy munkát nagy ívben kerülni!
-a munkához úgy kell hozzáállni hogy más is odaférjen
estét!

nemszeretem,hogy még most is dolgozni keeeeeel

bár megéri az a 2 nap lógás amiért megcsúsztam
de,igazad van.valamilyen szinten félt,hisz tudja ő is hogy a mocizás mivel jár,sok a baleset sajna.De csak utólag tudja meg mindig hogy én mennyit motoroztam,nem aggódik előre.Inkább azért idegeskedik,hogy sokat dolgozom és mikor kattanok be
őőő, vedd úgy hogy semmit sem kérdeztem, és azt is k..va halkan
a motorozától hiába félt, ha itthon van ha nincs, megcsalni meg bizti nem fogod, akinek Hayab. van az rossz ember nem lehet, tehát jó. aki jó az meg nem csalja meg a párját. vagy nincs igazam?!
franciaországban dolgozik,alagutakat épitenek,ott hegesztő.Félteni?Mitől?Hogy motorozom,vagy hogy nincs itt és megcsalom?
mivel foglalkozik, hogy ilyen sokáig van távol? nem félt?
hát, egy jó marhapörit betolnék...
nincs,de mire gondoltál?
de ugye nincs baj?
gyerek ma anyósomnál alszik,férjem meg ki tudja mikor jön haza...lehet hogy még 3 hét