Csőle úr ! Magának is ilyen kellene csak carbon-ból Én most vettem egyet valakinek aképen láthatót...R-77-es felhivtam a store-t tegnap lehet hogy begégézem a másik párt is... Yoshimura R-77
Van olyan lehetöség de csak hétköznapokon,a délelötti meg délutáni csoportokban!Amíg nem tudsz 2:20 körüli idöket menni,nem javaslom,sok ott a ghostraider hamar fel löknek!A vasárnap estin nyugissabb a társaság!
Na jó akkor a tradicióinkhoz ragaszkodva meghírdetem:
2008 május 11 (vasárnap):
Vasárnap esti motorozás 16,00 - 20,00 óráig.
Időterv: 4 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
12000 Huf !
Fontos hogy 15:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni!Pályára lépés:Zárt motoros ruha,sisak,csízma,kesztyű!Ja és mindenki szerelje fel a térd koptatóját!Mert a nap végén az aszfalton fogjátok húzgálni!
Időterv: 4 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
12000 Huf !
Fontos hogy 15:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni
1.Menyus+Gabyca
2.Biri+Timcsi
3.Mr.
4.Fiveurba
n
5.
12000 Huf !
Fontos hogy 15:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni
szasztok
nekem ma nem volt valami jo napom
a kutyám lába a héten ugy feldagadt mit atom és már három napja nem evett.
elvittem a klinikára bent is tartották 5-10% eséllyel kecsegtettek elöször hogy a lábra tud állni aztán röntgen stb stb azt mondta a doki hogy ha hétföig javul akkor ok ha nem az gáz.remélem sikerül a szarost rendbe hozni.nagyon rég nem bögtem de ma sikerült
Yoshimura R-77
Roger vége....