Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőle úr ! Magának is ilyen kellene csak carbon-ból Én most vettem egyet valakinek aképen láthatót...R-77-es felhivtam a store-t tegnap lehet hogy begégézem a másik párt is...
Yoshimura R-77

Roger vége....
Menya!

Befizeccccc?Na létszi!
Ha befizetsz,megigérem nem megyek el melletted!És ezt beis tudom taertani!
Sajna nem sikerült belinkelni a leo Vincs Carbon Titaniumot....
Majd később megpróbálom...
Nyomja rendesen!
A leendő kipuff rendszerem.......
azt én is
Na az sem rossz
Én símán tudom a 3.00-át
akkor maradok én meg a 2:20
Van olyan lehetöség de csak hétköznapokon,a délelötti meg délutáni csoportokban!Amíg nem tudsz 2:20 körüli idöket menni,nem javaslom,sok ott a ghostraider hamar fel löknek!A vasárnap estin nyugissabb a társaság!
Még nem volt hozzá szerencsém, Mihail volt Szegeden szerdán, és a haverja, akivel volt, ismeri!Azt mondja a srác hogy jól motorozik a tesód!
Na jó akkor a tradicióinkhoz ragaszkodva meghírdetem:

2008 május 11 (vasárnap):
Vasárnap esti motorozás 16,00 - 20,00 óráig.
Időterv: 4 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
12000 Huf !
Fontos hogy 15:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni!Pályára lépés:Zárt motoros ruha,sisak,csízma,kesztyű!Ja és mindenki szerelje fel a térd koptatóját!Mert a nap végén az aszfalton fogjátok húzgálni!

1.Menyus+Gabyca
2.Biri+Timcsi
3.Mr.
4.Fiveu
rban
5.
köszönöm

látom gyülünk a ringre
Mi is szorítunk neki
Sia Gabi!
A tegnapi kérdésedre visszatérve...ismerd Öcsimet?
Simán .......:-kinyírlak! DE ELÖTTE MOTOROZUNK!

Időterv: 4 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
12000 Huf !
Fontos hogy 15:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni

1.Menyus+Gabyca
2.Biri+Timcsi
3.Mr.
4.Fiveurba
n
5.
Tittelett!
Biri!
Gyógyuljon meg!Drukkolunk Mr.-nével!

12000 Huf !
Fontos hogy 15:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni

1.Menyus+Gabyca
2.Biri+Timcsi
3.Mr.
4.
5.
szasztok
nekem ma nem volt valami jo napom
a kutyám lába a héten ugy feldagadt mit atom és már három napja nem evett.
elvittem a klinikára bent is tartották 5-10% eséllyel kecsegtettek elöször hogy a lábra tud állni aztán röntgen stb stb azt mondta a doki hogy ha hétföig javul akkor ok ha nem az gáz.remélem sikerül a szarost rendbe hozni.nagyon rég nem bögtem de ma sikerült
Ha ilyen jooidö van felétek,mértnem gurulsz?

Mit ülsz a gép elött!
szió.óvatos leszek,gyakorlom a kanyarodást .vagyis kajálni megyek a többiekkel,csak ők még dolgoznak
Szia Csaj!

Csak óvatosan
itt nem tudom mennyi van, de nme fázom... jó idő van az tuti...
halihó!Itt is annyi van,megyek is 3 körül motorozni egyet