Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól még belekutyul a gyári kijelzőmbe Béla!
Én nemtom melyik dolog elméleti részét vázolod..én gyakorlatias vagyok inkább!
Charlie --down
democsokvagy akkoris ha van benne valami... bar en pusztan az elmeleti reszerol beszelek :)))

biri: hiddel ha akarok valamit, megoldom....elobb vagy utobb...de nemis a penzrol volt szo, itt pusztan a dolog elmeleti reszet vazoltam fel ^^
rakd be az ülés alá
Vágod mi!?

Roger on..
Két komoly kannáért az csokipénz!
Fiúk! Gipro nincs olyan, ami nem fokozat kijelzős? Mert nekem rémlik ilyesmi...
600-900 E Ft...
azér oda nem kevés pinz kell ám
Hijj hááá..
Bizony ..bizony... és egymást is megeszik...
Csá Lejó! Na egyelőre neked nem kés alá kell feküdni! Főleg ha 3 gyereket akarsz...
Csupán azt akartam ezzel mondani hogy Japán-ban jelentős a szilikon "populáció" a Távol-Keleti Nők alkati sajátosságai miatt. Szóval általában nem "nagy lelküek"
szilikon ide vagy oda, ranezesre tevedhetsz....vannak olyan igaziak amig vetekednek a szilikonnal-esetleg meg anna is szebbek- es vannak szilikonok amik teljesen termeszetesen neznek ki (van ismerosom akinek kifejezetten jottett a plasztikai mutet)....nemmellesleg -csak a stilszeruseg kedveert ;)- en speciel maximum ezert fekudnek plasztikai sebesz kese ala, ha mondjuk 3 gyerek utan terdemig log a mellem ^^
Látom egyformán jár az agyunk..... Ti is hülyék vagytok,mint én!
No pá.....megyek baglyot főzni!
http://youtube.com/watch?v=GyV...

Kicsit letiplizett a k8... (k8 vs k6)
Azaaaaaaz igen, igen , keverem a dolgokat micsoda egy ország az ahol az 1 km2.-re eső szilikon mellek száma 1000
Jaja...a sepuku meg az esti levezető gyakorlatom...
Azért ha frankón igy megjelenne a fazon elégé bemattolna nekem csak egy segitséget tudnék igénybe venni és az nem a telefonos lenne hanem a Smith & Wesson
Nem baj Alex...az reggeli bemelegítő gyakorlat nálam!
Kavicsos!
Ne nagyon vagdosd még szét magad! .
Csinálj Sepukut!Alex erre gondolt!
A Bushido=egyfajta harcművészet!