Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jár a váltó rendesen, azzal nincs baj . az 1000 km kb 80%-a városban volt, ott meg 1-6ig minden volt/van. Attól tartok, hogy ha mondjuk 100 vagy 200 km-rel az 1000 után cserélem a motyót, hogy baja lesz a technikának. nagyon szeretem, nagyon-nagyon régi "álmom" volt, most itt van és nem akarom leépíteni
A bejáratós olajjal vigyázni kell Mert van benne valami nagyon finom por,ami gyorsítja az összekopást!Szerintem ne eröltesd cserélj olajat gyorsan!
A Te fejed is magasan van Kavicsos ! Vigyázz-vigyázz! .
ha nem téped meg, akkor simán mehetsz még vele. Ez az első olaj növényi alapú van benne valami trutymó is, tehát túl sokáig nem szabad halogatni a témát. De ezeket Menyus barétom sokkal jobban vágja...
No azért!
De alapjában véve, ha elérted a 800-at akkor már 8 000-es fordulatig pörgetheted és az már nem olyan kinlódás mint az 5500... szóval a maradék 200-at simábn lehet már élvezni vele! Én nem csak elsősorban a beletett km mennyisége fontos, hanem az is nagyon, hogy sokat használd a váltót. Ismerek 1-2 toronyeszűt aki az új motorjával elment egyhuzamban 800 km-t kb 6.-ban és azt hitte, hogy bejáratta a mocit...
Nem volt vele soha semmi gondom ....
most 1020-on áll, és szerda délután viszem a műszert. addig mehetek, vagy az már too much?
800-nál nyugodtan cserélhetsz...
http://www.stop.hu/articles/ar... de igazábol mindegy Nyugodjon békében remélem nem ismertem.
szerintem belefér,de hát én mint csajszi,sokat értek hozzá...
szerintetek az 1000-es szervíz az mennyire 1000-es?kb. plusz-minusz 10% beleférhet? vagy az 1000 a tuti?
Gratula Gabi!
Ceva Menya!
Rég láttalak!

Vettél már fekete alkoholos filcet?
igen-igen, igazad van az elesés helyéről. de asszem ha jól emléxem én is azt írtam
Sziasztok! Itt van halotra meleg sapka!
Nem ott esett el hanem az M3 mellett,a lehajtó után A pálya sokkal biztonságosabb.
persze, voltam
melóba mentem vele, meg utána suliba, naon szép idő volt.
Laca012!
Nagyon drágán adod! ,
Mociztál ma?Én igen,azzal voltam dolgozni ilyen is régen volt
lehet egy hülye technikai kérdésem hozzátok? én még csak 1,5-2 hónapja vagyok busa-tulaj
nosza,tegyünk róla hogy ne legyen
Tittelett!
Dodo!
Boldog Nevednapját Neked!
megint pangás van/lesz?