Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tom nem ismerjük csak ott oberkodott azt lealáztam a busával de ugy hogy még a nöjét is elvittem
Nekem a kormányvégsúly ütött be a tankba imádtam nem volt benne még 4000km
vác fele utána a bánki tonál kajáltunk azt go haza
A sárga mocival Csöle, vagy Zoo volt?
Köszi!
Oksa! Gomba nálam lesz és összecsörgünk!
Egész délután políroztam, aki vak az már észre sem veszi!
halihó én meg szuper jót sétáltam
lassan már nem merek beírni ,mert kinéznek
Szerdán vagyok pesten összehozzuk?
merre jártatok?
Eszembe se jutott! Én is tudom milyen dühítő! 12 ezer a pár és TomTech! Nekem is az van fent és már próbáltam! Bevállt!
mi is
Ne gúnyolódj Mara inkább az árát írd!
halihó szuper jót mociztam ma
na megértünk mi is
Van szép gombám busára akinek esetleg majd kell!
A Próféta beccéljen belőled Tesókám! ,
Hjóóóvan Spielbergkém! Lassan nem a rántotthúst kell forgatnod a forró olajban, hanem filmet!
Tittelett!
Egy kis csemege....
http://videa.hu/play.php?v=sBh...
. .
Alpha!Tegnap 4darab K8 volt a csapatban,iparkodj hogy legyen 5!
Mi ez a csönd emberek?

Pénteken már lesz hangja a motoromnak! Meg remélem normális gumija is!
Finom!

Jóóóól vagy ecsém?
Szombat este

A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plazakávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnokkel,
gondoltam,hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végülis nem mondottsemmit.
Csak nem alakult a beszélgetés, egész idö alatt csendben ült.Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez
semsegített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmikülönös.

Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nemkell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki,
hogy szeretem, kisséelmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, snem tudom miért nem válaszolt a
szerelmi vallomásomra.

Otthon is éreztem, hogy egész idö alatt messze jár, s nem is akar velemtalálkozni. Csak kornyadozott a TV elött,
s érezni lehetett, hogy messzejár az esze... Végülis felmentem lefeküdni. Kis idö mulva követett.

Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a símogatásokra,szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam,
hogyrákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álombasírtam magam.

A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL

Szombat este

A Fradi kikapott. De este egy jót kúrtunk...
csao ma semmi 1-2 ora moccolás?