Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úszónő!
Szeva Csöle.
Te valami NDK testépítő csajról mintáztad?
Jó reggelt mindenkinek........
Sok Boldog Születésnapot Kívánunk Mi is.
Alles gute zum Geburtstag Herr Wienerschnitzel!

(Sütöttem neked egy fain tortát!)
Jó reggelt mindenkinek!
Lányok

Óz boldog szülinapot!
Mér a melóért is megéri ?
Jó reggelt!

Isten éltessen sokáig MR!
Véletlenül sem a munka miatt.
Elismerésem.
Csak azért kelek ilyen korán, hogy kivívjam az elismerésedet......
Boldog Szülinapot Mr.
MIvanmá nem tucc aludni?
Neked is jó reggelt.
Reggelt!
ha elment mindenki akkor jo éjt
Az egyik spanon a bolt elött figyelte,hogy faragják az onixot és nagyon megtetszett a kö neki is.
ronyfejű 10 Euróért adott neki egy szép darabot. Hozta a buszra és feszült vele, hogy mit vett én meg mondtam neki ,hogy a bolt mögött hugy...ni voltam és ott hegyekben áll a nyersenyag, megnézte és szidta az arabot mint arongyot persze magyarul. Én koralt hoztam be anyit, hogy a szomszéd udvari tavában is az van. Azóta nagyon fain csávó vagyok ám.
Mit kérsz érte?Milyen méret?
Az nem csak motoron megy! Majd megmutatom Timcsinek! Tetszeni fog neki!
Azt képzeld el, hogy a hüle kőfaragó üzlettársam meg 70 kg onyxal jött haza onnan..természetesen kézipoggyászként cipelte... Mondjuk nagyon szép dolgokat ozott!
És mindezt hátrafelé nem piskota!
Képzeld Egyiptomban, hogy jártam Királyok völgye rogyfejű arab két szépen faragott skarabeuszt kicolt egymáshoz és kur...ára reklámozta, hogy Bazalt Bazalt.
Én elvettem tőle hogy megpróbálhatom bólogatott és oddta, hiba volt a második ütésnél az egyik megadta magát! Azt a kétségbe esett arcot ha láttad voln se lóvé se bogár megszívta a marha.
csinálni
jo neked..
akkor te meg tudod magad csinélni szájjal
Tudom én a mintájára gondoltam, de így sem rossz a protektorokat kihagyhatod belőle.
Kenegesd libazsírral, meg szorijjá fokhagymát a füled mögé!
A márvány az puha te zseni! Gránitból faragtatok!