Az egyik spanon a bolt elött figyelte,hogy faragják az onixot és nagyon megtetszett a kö neki is.
ronyfejű 10 Euróért adott neki egy szép darabot. Hozta a buszra és feszült vele, hogy mit vett én meg mondtam neki ,hogy a bolt mögött hugy...ni voltam és ott hegyekben áll a nyersenyag, megnézte és szidta az arabot mint arongyot persze magyarul. Én koralt hoztam be anyit, hogy a szomszéd udvari tavában is az van. Azóta nagyon fain csávó vagyok ám.
Azt képzeld el, hogy a hüle kőfaragó üzlettársam meg 70 kg onyxal jött haza onnan..természetesen kézipoggyászként cipelte... Mondjuk nagyon szép dolgokat ozott!
Képzeld Egyiptomban, hogy jártam Királyok völgye rogyfejű arab két szépen faragott skarabeuszt kicolt egymáshoz és kur...ára reklámozta, hogy Bazalt Bazalt.
Én elvettem tőle hogy megpróbálhatom bólogatott és oddta, hiba volt a második ütésnél az egyik megadta magát! Azt a kétségbe esett arcot ha láttad voln se lóvé se bogár megszívta a marha.
Te valami NDK testépítő csajról mintáztad?
(Sütöttem neked egy fain tortát!)
Lányok
Óz boldog szülinapot!
Isten éltessen sokáig MR!
Elismerésem.
Neked is jó reggelt.
ronyfejű 10 Euróért adott neki egy szép darabot. Hozta a buszra és feszült vele, hogy mit vett én meg mondtam neki ,hogy a bolt mögött hugy...ni voltam és ott hegyekben áll a nyersenyag, megnézte és szidta az arabot mint arongyot persze magyarul. Én koralt hoztam be anyit, hogy a szomszéd udvari tavában is az van. Azóta nagyon fain csávó vagyok ám.
Én elvettem tőle hogy megpróbálhatom bólogatott és oddta, hiba volt a második ütésnél az egyik megadta magát! Azt a kétségbe esett arcot ha láttad voln se lóvé se bogár megszívta a marha.
akkor te meg tudod magad csinélni szájjal