Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy ragadjon a bélyeg
Ez oké!

De kérdem én,egyszerü Hondás!Mi a lényeg?
Nem kötözködnek!

Évekota járok hozzájuk turázni,és a legnagyobb gondjuk az volt eddig,hogy normálisabban tegyük le a vasakat,ha parkolunk!Eztis csak szépen,moderálltan jegyezték meg!
Söt!Még egy elég durva gyorshajtástis sikerült kidumálnom!
Szoval egyálltalán nem olyan szörösszivüek a motorosokkal,mint hiresztelik!De ez csak az én tapasztalatom!
mondjuk ha megyek at Austriaba nem birnak kotozkodni a rendorok....es az azert jo mert jo .......erted
Te Alpha!

Nem azért vesz az emberfia nyitott dobot,hogy hangos legyen?
210e kb mindennel egyutt....posta meg minden...es amint latod ott van bene a hangtompito pipa is
Kéthét mulva (április 5) szombaton,lessz Cita.De elötte elmehetnénk lángosozni(mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba(a kanyargosabbik utvonalon).Utána meg jol felmennénk Citára,igy több legyet ütnénk egycsapásra!
Mondjuk találka lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapbol fojik),meg jol bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk késöbb!Akit érdekel a dolog jelentkezzen!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Csöle
4)

Menyus+Gabyca
5)Mr.+Mr.-né
Sziasztok!
Boldog Szülinapot Menyus!
Boldog Névnapot Gabi!
heeeeello mindenki!

Sokat meg boldogat az érintetteknek!
Söööööööööööööööt!

kifelezetten szép!Ja örülökhogy feliratkoztál!Megleptél vele(jo értelemben)
na kibontottam...micron exhaust
Köszi!
Köszi!
Köszi! Neked meg boldog névnapot
Köszi Gábor neked is
Sziasztok!
Boldog Szülinapot Menyus!
És Boldog Névnapot Gabi!
Húzok sunyok egyet jobb híjjjjjján...
Hát ez sem akármilyen állatkínzás...új mocim a garázsban, az idő meg egy rakás sz@r...
Azért ez sem csúnya....
Kéthét mulva (április 5) szombaton,lessz Cita.De elötte elmehetnénk lángosozni(mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba(a kanyargosabbik utvonalon).Utána meg jol felmennénk Citára,igy több legyet ütnénk egycsapásra!
Mondjuk találka lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapbol fojik),meg jol bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk késöbb!Akit érdekel a dolog jelentkezzen!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Csöle
4)
Menyus+Gabyca
Mégegyszer KÖSZÖNÖM mindenkinek a jókivánságokat
ja valahogy nem...
Najóvan...ez nem nagyon akarja...