Kéthét mulva szombaton,lessz Cita.De elötte elmehetnénk lángosozni(mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba(a kanyargosabbik utvonalon).Utána meg jol felmennénk Citára,igy több legyet ütnénk egycsapásra!
Mondjuk találka lenne 10.00-kor nálam!Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapbol fojik),meg jol bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk késöbb!Akit érdekel a dolog jelentkezzen!
nem jó,asszem arcüreggyulladásom lehet mert fáj a jobbfele az arcomnak,de nagyon Apa erre csak azt mondta reggel:Isten nem bottal ver mert tegnap egy kicsit nagy volt itthon a szám
addig várjál,mig odaérek!egyébként én motorozásra gondoltam!tegnap nem fagytam szarrá,telljesen!Még dobhatnánk rá egy lapáttal!
Jut eszembe abba sokba!A tegnapiért még számolunk!1,2,3,4,5,.....
akkor ma nemennék szivesen apa vacsijábol!
Kéthét mulva szombaton,lessz Cita.De elötte elmehetnénk lángosozni(mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba(a kanyargosabbik utvonalon).Utána meg jol felmennénk Citára,igy több legyet ütnénk egycsapásra!
Mondjuk találka lenne 10.00-kor nálam!Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapbol fojik),meg jol bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk késöbb!Akit érdekel a dolog jelentkezzen!
1)Milka+Milkáné
2)?
Nekedis joooooooooooreggelt!
addig várjál,mig odaérek!egyébként én motorozásra gondoltam!tegnap nem fagytam szarrá,telljesen!Még dobhatnánk rá egy lapáttal!
Jut eszembe abba sokba!A tegnapiért még számolunk!1,2,3,4,5,.....
Jó bulást
Akarom mondani jobbulást
Menyus boldog szülinapot!
És jóreggelt mindenkinek!
Lányok
Az ünnepelteket isten éltesse!
Boldog szülinapot Menya!
Gabi!
Boldog Névnapot!
Menya,Milka!Egy jó szánkózás ?
Tali a Lurdynál 11.-kor? .
Ez a párszo,egy viccböl lett kiragadva!
Meg a pártnak,az elvtársaknak,no meg Gyurcsány bácsinak!Nem?
Azt ugye tudod,hogy közösbarátunk,AZ A NAGYESZÜ,elment tegnap még a 2/a-ra!Nembir a vérével!Szerezzünk már neki egy váltot,mert ebböl baj lessz!