az új cbr az annyira gagyi lett hogy óborzalom! meg minimotor !
meg is érdemli aki olyat vesz!
de pedrosa hondája húú na az má motor a javából, én olyat akarok
Kislány ez nem bántás.... de akár veheted annak is a te érdekedben. Tanulj belőle...
Belegondoltál abba, mi történhetett volna... mondjuk te életben maradsz... és a vezető meghal? Egy életen keresztül a lelkedet nyomná, hogy megöltél egy embert (feltéve, ha nem okozol ezzel tömeges balesetet) a felelőtlenségeddel... és ha még családja is volt... kisgyermek, feleség.... Őt várják haza... téged is, de ha te ennyire felelőtlen vagy az a te bajod... másokat ne sodorj veszélybe. És itt a témát befejezem, mert ettől szétb........sz az ideg...
nyilvan senki nem erti aki nem volt hasonlo helyzetben, de ha a motoron alszik az ember nem alszik igazan...alszik, de tudat alatt kapaszkodik, amugy pedig a vezeto is erzi h mogotte elnehezul a rakomany....esetleg lassabban megy, ami az en esetemben is volt, de gyakoribb, felebreszt...sosem voltunk meg csak a kozeleben sem balesetnek...de ezt ugyis hiaba mondom, mert tenyleg durvan hangzik...
az biztos amilyen lágyra sikeredett a kinézet,szolid bordó szin,lágy vonalvezetés annyival jobban meg lehet kergetni pályán,láttam egy vidit eléggé megcsapkodták a száját
ez is egy érdekes kép
Az a baj, hogy amt irtunk az mind igaz! Nem csak a saját életeddel játszol igy hanem másokéval is!
Nem rosszándékból irtuk, hanem hogy gondolj bele! Szar ám tolószékezni!
- hvg.hu: Becslései szerint hány roma megy el szavazni március 9-én?
- Kolompár Orbán: Kevesebb, mint az országgyűlési választásokon. Az eddigi tapasztalatok legalábbis ezt mutatták. Egyébként fölöslegesnek tartom, hogy négy-ötmilliárdot költenek el a népszavazásra. Ebből a pénzből mind az 550 cigánytelepet fel lehetne számolni Magyarországon, enyhíteni lehetne a romák szociális nyomorán. Különben is, elképzelhető, hogy azon a napon a cigányok többsége már kinn lesz a földeken, mert kezdődnek a tavaszi munkák.
Különben meg mindenki saját szerencséjének a pogácsa...
meg is érdemli aki olyat vesz!
de pedrosa hondája húú na az má motor a javából, én olyat akarok
Belegondoltál abba, mi történhetett volna... mondjuk te életben maradsz... és a vezető meghal? Egy életen keresztül a lelkedet nyomná, hogy megöltél egy embert (feltéve, ha nem okozol ezzel tömeges balesetet) a felelőtlenségeddel... és ha még családja is volt... kisgyermek, feleség.... Őt várják haza... téged is, de ha te ennyire felelőtlen vagy az a te bajod... másokat ne sodorj veszélybe. És itt a témát befejezem, mert ettől szétb........sz az ideg...
ez is egy érdekes kép
Nem rosszándékból irtuk, hanem hogy gondolj bele! Szar ám tolószékezni!
- hvg.hu: Becslései szerint hány roma megy el szavazni március 9-én?
- Kolompár Orbán: Kevesebb, mint az országgyűlési választásokon. Az eddigi tapasztalatok legalábbis ezt mutatták. Egyébként fölöslegesnek tartom, hogy négy-ötmilliárdot költenek el a népszavazásra. Ebből a pénzből mind az 550 cigánytelepet fel lehetne számolni Magyarországon, enyhíteni lehetne a romák szociális nyomorán. Különben is, elképzelhető, hogy azon a napon a cigányok többsége már kinn lesz a földeken, mert kezdődnek a tavaszi munkák.