Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értettem
Téged hogy neveltek?

Ha valamit nem értessz,csak bologass!
De annak általában csúnya vége volt
bocs, de megzavartak, miről van most szó? miért jönne Fiveurbán? hova kéne menni?
nem értek semmit
Nemhát!

Külömben már nemlennénk itt!
Minnél ham,arabb!
Abba most ne menjük bele,ki kit mennyire ismer!

És nem a gépek közötti eröviszonyra ugrottam,hanem arra,hogy csak azért vagyok Leoval elnézö,mert kinéz,ahogy kinéz!
Ez nem igyvan!De eztse feszengessük tovább!
Leo az elsö,akivel ezt megteszem,csak az elsö lány!Elötteis csnálltam(tunk) már ilyet!
mikor?
Nyugi nem erröl a társaságról van szó
simán le kéne öket löni
na ja
én asszem ismerlek csak cáfolod

de az gépek közötti eröviszonyokat muszály volt kiteregetni asszem
sajnos leon (én nem akartam bántani,remélem nem vette annak) csattan de igazam van és szerintem mindenki tisztában van vele
Hát énis elolvastam amit Spindoctors irt!

Vérlázitto,hogy ez megtörténhet!
És csodálkoznak hogy közutálatnak örvendenek!Azt nem értem,mért nem megy oda ilyen helyekre az értelmesebb cigányok(mert ha kevesenis,de vannak),és teszik ök rendbe az ilyen helyeket!Ha már a mi rendoreink nemtudják!Akkor talán válltozna a véleménye az embereknek a cigányokrol!
esti melo?
mi a szösz?
Nemvagyok egy sértödös!

ezt már a bulin tisztáztuk!Csak van mikor szárazabban irok,talán evvel adok nyomatékot a mondanivalomnak!
még van 4 perc a munkaidőmből
de má aszthittem besértödtél
tudod hogy a 160 kell elöl hátul meg a 200
most meg nagyon unatkozom,tessék engem szórakoztatni
de igen,csak van mikor ki kell mennem több címre..na ma ilyen is volt.meg Fehérváron is voltam gyógyszerekért(na nem gyalog hogy elázzak)
Mintha te olyan helyen dolgoznál,ahol van tetö!

Vagy rosszul emlékszem?
És megtörtént a csoda!

Menya barátom felvette a matávos telefonját!Rögvest hivtam az orsvosát,hogy bejelentsem egy gyors felülvizsgálatra!
a vizet ne tessék emlegetni,elég volt mára belőle,párszor eláztam
Ez meg nem publikus!Talán egysuzer négyszemközt!De itt biztos nem!
A lényeg!

Volt nála nemrég egy ismeröse,aki nemigazán akart letélakolni!Ugy gondolta ha elég vizet itat vele,akkor ráun és elmegy!De nemjött be,emberünk roppant mod szerette,és birta a vizet!
Azota ha hamar akar valakitöl szabadulni,csak annyit ir,kikészittem a vizet!Röviden ennyi!