Csótányroppantó vagy patacipőt vegyél fel Max. a vastag talpát kivágod fűrésszel egyes helyeken, h tudjál váltogatni. (engem is mindig ezzel cukkolnak, h pici vagyok, és nem ér le a lábam..)
nem tud mar mibe belekotni igy kitalalt ezt a meset, es terjeszti, hogy olyanlegyen mintha igaz lenne ;) Igaz, Pumukli?
milka, a busa melle kapok ket samlit is? valahogy ugyanis meg kene tartanom ha piroslampanklesz...
Leo jolnézelki,és ez rendbenis van!De most azt dumcsizzuk,hogy mikor,merre motorozzunk!És itt a kinézet másodlagos!
Egyébként eszembe jutott egy megoldás,a Szegeddel kapcsolatban.
Csak Budapestig kell feljönnöd a Hondával,pontosabban Csepelig.Ott lerakod a vasat,és elcsaklizzuk Menya egyik motorját(mondjuk a Busát,csak hogy nelegyen nagy az ugrás telljesitménybe).Neki ugyis sok vas áll a garázsában,és menni mindig csak az egyikkel tud!Ráadásul szerintem az ezredessel jön,tehát a busa szabad!
Mivel arrol beszéltünk.Az hogy Leo hogy néz ki,most másodlagos!Azt majd egy másik témában beszéljük meg!
Ráadásul nekem van családom,feleségem(akit imádok).
Feleséged hogyvan?Egyébként istenkisértése környékezni a leányzot,mert ha vissza olvasol,olvasshatsz a szatyornyi begyüjtött trofeákrol!Azt szeretnéd hogy a tiédis köztük legyen?
De remélem most hétvégén joidö lessz,és akkor megejthetjük a "rövid" velencei turát,Hayagirl érintésével!
Ott kiderül mit tudunk kihozni belöled,és a Hondábol!
Lányok