Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos megdöglöttek a tehenek...nem kellett felkelni fejni...
Segítség!
Mely motor típusok felnije csereszabatos, a busáéval?
esetleg ha valami csoda folytan szep ido lenne lehet h raveszem a kisCBRt egy hosszabb turara :) ha nem akkor elkezdek korbekuncsorogni kinel ferek el
Mivan?

Fivurban,Fistvan?Hogyhogy nem jelentkeztek hajnalban?
Nézzél körbe!

Szerintem lessz olyan,aki "egyedül" jön!A Vonat olyan snassz!Biztos akad valaki aki szivesen levisz!
Szia Csöle ur!

Látom már tudjátok!
Szevasz Milka!
ha megveszed a dobot akkor kb 1 óra altt fel is dobják ha időponta mész úgyhogy ezzel nincs nagy gáz, csak nekem a V-blokk miatt macerásabb és mert rendszert na meg azt is tegyük hozzá, hogy köztem a motor és a rendszer között összesen több mint 400 km van ezért tart eddig a dolog.....meg mert nemv ettem rá magam, hogy esőben 4fokban 220km-t lenyomjak ! tudooooooom papírkutya
hallottam h esett :( remelem azert mar jobban van...

en a szezon elso motorozasat kb remegve tettem meg, ertem mire celzol hang talan lassan nekemis lesz, bar meg nemtudom mikor szanom ra magam a hosszabb tavolletre tole mert fogadjunk akkor lesz a legszebb ido amikor en nem mehetek semerre
jah....igazad van!

Kávém?
hsachadsévhiosdéugvosijvoisdfuzgqriogzueari
efhesdékhfvdsjkl
vhfséihvfaiéouf89rewőutaéw
78637435456ewfhweoféhwoiaerévc
e
whgréghreioéutiqgjéeroáégjeqlrkágjeqréáogjio
fwhaerélioágjfk
djgáaueiepuoeéátrlkhjrrléhjkljw
regjqqerálgjqehtrhtrkhlértjh
mkr.
Még nem.....rendszereződik, hogy hang is legyen végre ! Majd 22-én jön fel, de tegnap motoroztam Csepelről Lecsóig!

Fájt a kezem kegyetlenül de azért kicsit meghuzogattam a zének! Nem szeretem a szezon első motorozását....nekem mindig olyan szűz lány a nászéjszaka előtt feelingem van!

Lecsó se volt kirobbanóan jó állípotban még.....
motor mar a nagyvarosban? :)
Nálam csak nagyfokú munkaundoritisz meg kuuuurvára fáj a bal oldalam.......

Pedig ma boldogságnak kéne lenni!
hudecsendben van mindenki...ezek szerint sok a melo
Helló helló

joreggelt :) gondoltam ket ora kozt en is bekukkantok ;)
István küld már a számot légyszíves!
Jó Reggelt!

Jó reggelt... én is vagyok.....
Neeeeeeeeeeeem, én még vagyok!
miva?
kihalt a korai banda?
Jó reggelt!
termeszetesen menni szandekozom, gyanitom valoszinuleg vonattal...vagy ha valakinel elferek potyautaskent, akkor ugy