ha megveszed a dobot akkor kb 1 óra altt fel is dobják ha időponta mész úgyhogy ezzel nincs nagy gáz, csak nekem a V-blokk miatt macerásabb és mert rendszert na meg azt is tegyük hozzá, hogy köztem a motor és a rendszer között összesen több mint 400 km van ezért tart eddig a dolog.....meg mert nemv ettem rá magam, hogy esőben 4fokban 220km-t lenyomjak ! tudooooooom papírkutya
hallottam h esett :( remelem azert mar jobban van...
en a szezon elso motorozasat kb remegve tettem meg, ertem mire celzol hang talan lassan nekemis lesz, bar meg nemtudom mikor szanom ra magam a hosszabb tavolletre tole mert fogadjunk akkor lesz a legszebb ido amikor en nem mehetek semerre
Még nem.....rendszereződik, hogy hang is legyen végre ! Majd 22-én jön fel, de tegnap motoroztam Csepelről Lecsóig!
Fájt a kezem kegyetlenül de azért kicsit meghuzogattam a zének! Nem szeretem a szezon első motorozását....nekem mindig olyan szűz lány a nászéjszaka előtt feelingem van!
Mely motor típusok felnije csereszabatos, a busáéval?
Fivurban,Fistvan?Hogyhogy nem jelentkeztek hajnalban?
Szerintem lessz olyan,aki "egyedül" jön!A Vonat olyan snassz!Biztos akad valaki aki szivesen levisz!
Látom már tudjátok!
en a szezon elso motorozasat kb remegve tettem meg, ertem mire celzol hang talan lassan nekemis lesz, bar meg nemtudom mikor szanom ra magam a hosszabb tavolletre tole mert fogadjunk akkor lesz a legszebb ido amikor en nem mehetek semerre
Kávém?
efhesdékhfvdsjkl
vhfséihvfaiéouf89rewőutaéw
78637435456ewfhweoféhwoiaerévc
e
whgréghreioéutiqgjéeroáégjeqlrkágjeqréáogjio
fwhaerélioágjfk
djgáaueiepuoeéátrlkhjrrléhjkljw
regjqqerálgjqehtrhtrkhlértjh
mkr.
Fájt a kezem kegyetlenül de azért kicsit meghuzogattam a zének! Nem szeretem a szezon első motorozását....nekem mindig olyan szűz lány a nászéjszaka előtt feelingem van!
Lecsó se volt kirobbanóan jó állípotban még.....
Pedig ma boldogságnak kéne lenni!
Jó reggelt... én is vagyok.....
kihalt a korai banda?