Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóóóóó napokat kivánok!
Szia Alpha!
Erre a mgoldás!

gödörmentesittés!
hali
látom tüzjelekkel,meg egyiptomi irásjelekkel kommunikálsz még it a kérdéseim és üzeneteim:

Szió hogysmint vagy?
azért tologatom,mert a garázsunk előtt van egy kis huppanó,és a garázsból háttal ki kell tolnom a mocit....na ha annál a kis gödörnél megakadok,akkor annyi és valljuk be,nem könnyű a haya
jó regg
jöjjön a sztori.....
látom it történnek veletek események,allig mentek el néha bulizni és mega sztorikkal jöttök haza...
Na mentem! Majd később leszek. További szép vasárnapot!
Jóvan jóvan...csak ezen a gépemen nincs fotó mert format C volt és a mobil vinyóm az irodában van, azon van minden mentés....
Egyébként mért tologatod?

Csaknem,nemindul?
Lükibe probáltad már?!
Ja amugy szépjoooooonapot a nagyérdemünek!

Énis hazaestem!
És ezt csak most mondod!

eddig mért titkoltad!Na gyerünk képeket feltenni!de izibe!Aztán jöhetnek a méretei,kora,lakcime,mobil,és otthoni telefonszám.egyenlöre ennyi eléglessz!
na mentem mocit takaritani,majd még visszanézek
35 Majd mellékelek fotót, csak nincs ezen a gépen...
Hány éves? Fotó?
JA azt elfelejtettem hozzátenni, hogy van egy húgom aki nagyon csinos (modellkedett, meg versenyeken indult) főleg miatta volt elég sok gondom anno...
Hello Bébi! Jól tetted, hogy szájbaverted! Jónéhány ilyen tökösdöncit rendberaktam már én is...imádtam amikor a véres taknyukat nyelegetve, térdelve kérnek bocsánatot... Még esetleg a heréit felrúghattad volna a mandulái mellé....
na moci célirányba állitva
hát lehet
nekem meg ugy is 1 buli az egész élet
na meg nem találom a láncspray-t
de már nemsokára jön a segitség
asszem ma mocizni fogok...csak egy baj van:kitoltam a garázsból és ott megakadtam se előre,se hátra