Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztók szép napot mindenkinek
Hát lássuk csak.
Kb 40 pasi között én voltam az egyetlen tiszteletbeli hölgy aki ünnepelhette a gyermek születését. /fiúsítva vagyok ugyebár/ No persze hogy 1-2 pohárka után néhányan be is próbálkoztak de ez így van rendjén,természetes hiszen pasik. No hajnalban elindultunk otthonról az egyik helyi ivóba. És ott is akadtak néhányan akik próbálkoztak, végül egy jóképű srác igen csak leragadt mellettem. 10 perc múlva már a sex volt a téma. No erről igencsak tudok beszélni, egyet kettőt beszóltam és igen hamar kiderült, hogy a srácnak mindegy hogy nő vagy pasi csak luk legyen és hama hama ...
Na ekkor pánikszerűen leléptem... de megszerezte a számomat és épp hogy hazaértem máris hívott.
És rábízom mindenkinek a fantáziájára vajon mit csinálhatott amikor felhívott....
Lehet hogy nem az elfogyasztott ital miatt hánytam ma délelőtt
Na ennyi
Este jó film RTL Club: A VAS

Főszerepben: Zoo Hayabusa

További szereplők: Monet Mazur-Shane, Dane Cook-Neil Luff

Zoo nemrég tért haza thaiföldi kényszernyaralásáról, de mindjárt bajba is kerül. Egyszerre két motoros banda is a fejére pályázik. Az egyik a Zoo által korábban lenyúlt kábítószer szállítmányt szeretné visszaszerezni a motoros fenegyerektől, a másik pedig halott társuk gyilkosát látja benne. A bajban azért megmutatkozik a segítség is viszontlátott szerelme és két haverja személyében.

...és köszönöm céppen!
Ceva Barátom......
Hajnalban folytajuk....
mondom hogy nincs itt képem, majd holnap az irodában keresek a régi vinyómról...
jpeg
Hugi.jpge?
Még az XX is...akartad mondani nem?
Csá babóca!
Én nem azt állitottam,hogy nemtud egykerekezni,hanem azt hogy a szerpentinen,hmmmm hogyis mondjam,nemvolt a helyzet magaslatán!eröböl probállta tartani a tempot!Egyébként egyenesbe,meg enyhe kanyarba,méga hülye is tud menni!
miért is mi történt veled?
az tuti nem kockáztatnék közúton ennyit!
tudás ide és oda...
megjöttem most már megmaradok
rögtön 0.40 -nél eröteljes fék ugrálás
0.12 szintén erös fék
2.32 nél a rossz minöségü aszfalt elrázta a mototort az útról,kikúszás,
rögtön pár dolog...
Szevasz te karajkiller nagy varázsló! Remek dokumentum filmet forgatott kend!
De az biztos, hogy ezeket hívják DONOR-nak...

Köszönöm
nah a super motos azt tette..
a kamara mannosról beszélek,elég eröteljes fékekkel érkezett meg a kanyarokra,,csak úgy kerregett az gész moci erre céloztam,és érezhetö volt elözö kanyarokra hogy kúszik ki pedig ö is eléggé ledöntötte már,
ezt már én is többször átéltem,ez a nemjó gumacs átka,,
Az nem csúszkálás volt Zoo, hanem csúsztatás...az nem mindegy...
17:30 magyar 1 esen csak élö 125 majd este 22:00 után felvételröl a 800cc
igy egyidöben eurosporton végig 21:15 töl a 800cc élöben

ja a kamerás feltünt csúszkált ösze vissza,erre mondom hogy nem volt megfelelö gumi választás
de a supermotos jól nyomta,
Milka nézd végig 1 keró el mellette,és a többiek sehol nincsenek utána úgy várja be öket
Várjuk!

Csak szerényen kérdezném,hugod hogyvan?
Akin a kamera volt,nemmvolt egy nagy ász!
De igazán az tetszett,ahogy a supermotos odavert a spides csapatnak.
Ja meg jol betartottak minden szabályt,föleg a sebesség határokat,meg a zárovonalat!