Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éjt nektek még el vagyok 1 darabig
lassan megyek aludni mert fárasztó napom volt,ki kell aludnom ezt a nagy izgalmat
Utálom a húsvétot,mindig apa haverjai kiöntenek az ágyból
ne is mond itt a húsvét a nyakamon,mondjuk elutazunk de oda is kell ajándék
Én vettem elég sokmindent...Bendegúz már tud olvasni,és vettem neki 2 könyvet,meg apa névnapja lesz(Gábor),neki kerestünk ajándékot,de még nem találtam neki semmit ami tetszene...na meg neki nehéz jó ajándékot venni,kiismertem már a 12 év alatt
én is amikor a szívecskét kaptam tőle
mi is ez?
nekem egy nagy oroszlán volt sokáig most meg szív van
nekem 2 napja van a nyakamban...van aki tudja mit jelent,aki nem az meg megkérdezi hogy mi is az,de mindenkinek tetszik
én is délelőtt piac,délután AUCHEN-BE voltam nagy bevásárláson,jól elis fáradtam
Jó kis ajándék volt apától,örültem neki
nekem egy hajó horgony volt több éven keresztül ,de most balesetem alkalmával kiszedték a nyakamból a nyakláncot és a medál eltünt róla
igy már jött a késöbbi ötlet hogy nem is tudom milyen logó fog lógni a nyakamba
na meg mocizni is szeretnék akkor természetesen végül is a mocizás a mindenem
áprilisban lesz a huszonakárhányadik szülinapom szeretném jó alaposan megünnepelni,mint mindig
BIZTOS EGYEDI DARAB,SZÉP LEHET
mivel nagyon sok barátom kint van szerte szét a világban elég nehéz...
ami meg itthon volt az olyan családiasan ment el...
délután Bendivel elmentem én is vásárolni,meg pizzázni
megdicsérték a haya-jelet a nyakamban tök jó hogy máson még nem láttam ilyet
csak azt bánom hogy nem kapott nagyobbat,bár beleadtam apait-anyait
amúgy jól indult a buli,tök jól éreztem magam,sokat tánciztunk meg nevettünk
Nem is ünnepled meg bulival a névnapodat?
ma vásárlási nap volt,meg itt voltak lányomék ,a vej jelöltem ,hozott szép virágot,meg a haverom is itt volt attól is kaptam ,nekem így telt az estém
csak idegesit hogy ismerem amúgy,sokszor találkozom vele...azt mondja,biztos nekem is hiányzik a szex,mert ugye apa nincs itthon....na de ha hiányzik is,mi köze hozzá?
nah erröl tényleg meg van a véleményem,faxa csajozós szöveget rántott le mekkora lúzer!
nem is csoda hogy felképelted...
kár hogy haza vágta az estéded...most én is zoltánnapi csokit kajolok éppen megkinálnálak titeket belöle
jól megjártad sajnos én is jártam már így,és vendéggel