Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Baba!
Reggel mész kis sérült barátunkhoz
Megszentségteleníthetetlenségeskedéseítekért elkelkáposztásítalanítalak!
megint vendégem volt ................................... a többit tudod
Tudjuk Zoo!
Csak Te tudsz mindent!
Hmm..azért ezt a nem vagyok egyikben sem jártas ezt nem értem...beszéltem disznóról...kandisznóról..dugásról... melyik lehet a kakukktojás...
ugyan má nem kell indent tudni,,,én is a tokos deszkát széldeszkának hivtam
meg lesz még párja,söt én sem tudtam ezt a malacos szitut...
én pl búgatásnak tudtam....
Nemá...ebből nem fogok levonni semmilyen következtetést ne aggódj! ez nem tartozik már nagyon az IQ kérdések körébe igy a 21.sz-ban...
Leo!
Ami jó, és szép azt ugy kell hagyni ahogy van!
ohm...asszem elszaladok szokiteni a hajam, hogy legalabb arra foghassam
oh...... jolvanna.... attol fuggetlenul h viszonylag sokat vagyok videken en nemfeltetlen vagyok ezekben jartas en ugygondoltam sutesnel mikor felnyarsaljak arra gondolsz h forgatjak-gorgetik....de akkor nemszoltam
2004.november....Demszky kőről egykerék,és szállj velem!
Na jó. Nem érted. Amikor a disznót begörgetik az azt jelenti, hogy a kandisznóval megdugatják.
nem tom nincs háztái farmom,ehez te értesz...
gurulok en magamtol is ha igy folytatom... nevnapom ota folyamatosan pusztitom az akkor felhalmozott csokikat, de mar passzolgatom oket mindenkinek, mert lassan nem ferek be a szobamba :)
húú nekem igazán össze hozhatnál egy jó receptet,,,néha unalmamban kint irbe csinálnék...olyan 6 személyre való adagot köszike

ágaskodást az az egykerekezésre érteted? de ez nem mostanság volt ugye?
Te Leo. Akkor téged se görgessenek be soha többet csak forgassanak....
a malacot nem gorgetni hanem forgatni szoktak...nem? Amugy nem tuntem el nagyon, csak epp egy picit :) Tudjatok, hogy ram ne unjatok
Kompolni Horánynál szoktam....
Esztergom-lángos-kontra melegszendvics
Ha kompolni akkor irígylem!
Nem-nem
Nálam ez nem működik.....
Hol?

Lángosozni,vagy kompolni,vagy Leonál,vagy Esztergomba?
Van az a pénz,amiért korpásodik az ember feje!

Gondolom lenne az a pénz,amiért temetnéd nemcsak a tudásod,hanem mástis!Egyébjként,miután bezártad a lángosost,szakácskodhatmnál amennyit akarsz.Mondjuk kedvtelésböl(mert ugye a lángososbol jol megszeded magad).
Mán voltam többször is!
De a lángos tétta tényleg jó!