Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jo
a profi szerviz velünk szembe van ismerem az egész bandát
a krisznek mort r6-ja van
multkor is itt volt
a petiék meg ma is itt voltak nállam
vagy teló
A Profi autószervízbe melózik Krisztián haverja (Peti) és szokott hozzá járni. És a lóvét is odaadhatod neki, majd én kiverem belőle utána! Mert én ma fél 10 előtt nem érek haza.
vagy telo
ok

akkor eggyesztessünk
este átmegyek odaadom a pénzt utána megyek a cimbihez ugy jo?
Legyen de nem nálam van, hanem egy haveromnál és nála át tudod venni Óbuda körül ha egyeztettek helyet időt.
Hehe....most néztem, hogy sisak nélküli képen nekem sincs most fent! Pedig úgy emlékeztem....... De szerintem jobb is!
jo akkor éljen a ..................

pleko 18 ma?
Pep!
Kemény vagy wazze Te bevállalod!

Azé ezen a képen vicces vagy!
Ez nem az üzletről szól!
Egy bontott felninek az ára 50.000.- forint
Az új felninek az ára 130.000.- forint
Egy görgőzés 5.000.- forint + 4-5.000.-ft festése.
Az üzletet te választod és te döntesz nem pedig én mint kereskedő.
De de csak egyértelműsítettem, hogy teljesen motoros barátian és plátóian! Ne hisztizz!
azért tudjátok mit birok sok irogató emberben
nem válalják fel az arcukat
azt sem tudod kivel beszélgetsz
én szeretem tudni ki -kicsoda

én vagyok
lehet erösiteni ,már pedig ezt irtad fog is,csak idö kell tudod,türelem és helyre jön,én is ebben a fázisaban vagyok..csak pozitivan +++++++++++++++++++++++++++++.....
már a puszi sem jut el hozzám
Mert arcüreg gyulladásom volt miután kivették a mandulám. Ez a 19 eset 2 év alatt értendő, de igy se kevés szerintem. A megoldást maga a természet nyujtotta ugyanis miután visszanőtt a mandulám többet nme volt arcüreg gyulladásom.
erre megint csak a véleményem tudom irni
mindenki a busnissböl él nyilván meg teszenk mindent abból a érdekböl hogy ök is jól járjanak meg te is..
itt már tényleg azon hegyezödik ki a dolog hogy nekem megéri azt hogy x összegért lesz egy olyan felnim amilyen vagy beújitok egy használtat ,vagy ujjat...
na de most megyek mert edzésem lesz.
Este leszek.
19-szer?
Mi a fenének?

Nekem egyszer szúrták a nyelvem
de azt lefagyasztotta a csaj hála istennek.
Bár napokig nem tudtam enni
Utána meg le is nyeltem a nyelvbevalóm
na igen.... egyedül a hüvelykujjam izmát kell nagyon erősíteni, mert ott szakadt ketté az izom és az nagyon gyenge...
Okéka köszi.
durva....minden téren,szerencsés vagy hogy ez a sérülés ennyire nem talált el semmi oylant ami kahatással lehet késöbbi mozgásokra..
ez már szebb tényleg elég vizuális avgyok és eltudom képzelni hogy nézhetett ki mikor megtörtént
Jaaaaaaaj, az nem úgy van! Nem olyan puszi meg szivecske!
Bocsi, bocsi, bocsi! Neked is:
Én meg agyvérzést
Ja a végén még szívmérgezést kap!
szia...