A Profi autószervízbe melózik Krisztián haverja (Peti) és szokott hozzá járni. És a lóvét is odaadhatod neki, majd én kiverem belőle utána! Mert én ma fél 10 előtt nem érek haza.
Ez nem az üzletről szól!
Egy bontott felninek az ára 50.000.- forint
Az új felninek az ára 130.000.- forint
Egy görgőzés 5.000.- forint + 4-5.000.-ft festése.
Az üzletet te választod és te döntesz nem pedig én mint kereskedő.
lehet erösiteni ,már pedig ezt irtad fog is,csak idö kell tudod,türelem és helyre jön,én is ebben a fázisaban vagyok..csak pozitivan +++++++++++++++++++++++++++++.....
Mert arcüreg gyulladásom volt miután kivették a mandulám. Ez a 19 eset 2 év alatt értendő, de igy se kevés szerintem. A megoldást maga a természet nyujtotta ugyanis miután visszanőtt a mandulám többet nme volt arcüreg gyulladásom.
erre megint csak a véleményem tudom irni
mindenki a busnissböl él nyilván meg teszenk mindent abból a érdekböl hogy ök is jól járjanak meg te is..
itt már tényleg azon hegyezödik ki a dolog hogy nekem megéri azt hogy x összegért lesz egy olyan felnim amilyen vagy beújitok egy használtat ,vagy ujjat...
durva....minden téren,szerencsés vagy hogy ez a sérülés ennyire nem talált el semmi oylant ami kahatással lehet késöbbi mozgásokra..
ez már szebb tényleg elég vizuális avgyok és eltudom képzelni hogy nézhetett ki mikor megtörtént
a profi szerviz velünk szembe van ismerem az egész bandát
a krisznek mort r6-ja van
multkor is itt volt
a petiék meg ma is itt voltak nállam