Nem tudhatod a beeeee nekem szólt, meg Rókának, mert mi csajok nélkül voltunk Ausztriában és egy nagyon helyes birkanyáj legelt a közelben( igen is formás hátsókkal)
azt te tudod mekkora hibát kellett kijavitani,,és ha te mondod hogy jó akkor egészségedre,vannak ellen példáim is görgetésböl,igaz nem mocira,mert még nem mociztam görgetettel,remélem nem is kell,kocsi kerékkel igen,
Hihetetlen joooooofej!Egyébként azaz ábrázat,amit akkor láttál,nem nekünk szolt.Az csak akkor ölti magára,ha a családdal van(ö a szigoru apuka).Amugy meg egy nagy gyerek!Lettél volna velünk tavaly ausztriában!Beeeeeeeeeeeeeeeeee
1.Fiveurban
2.Milka+Milkáné (bár az évad elsö kertipartiját én akartam tartani)
3.Maistear+Niki
4.Menyus+Gabyca
5.zoo+bobcat
6.L
eonetta(?)
7.Biri+Timcsi
8. Mr+Mr-né (NEM kell főzni)
9. Herci
10. laci75
11. ?
Mit kapsz azért hogy fényezed?
Hihetetlen joooooofej!Egyébként azaz ábrázat,amit akkor láttál,nem nekünk szolt.Az csak akkor ölti magára,ha a családdal van(ö a szigoru apuka).Amugy meg egy nagy gyerek!Lettél volna velünk tavaly ausztriában!Beeeeeeeeeeeeeeeeee
Azt sajnálom hogy a farsangon alig dumáltunk. Olyan komoly fejed van, amúgy meg olyan lökött vagy...
1.Fiveurban
3.Maistear+Niki
4.Menyus+Gabyca
5.zoo+bobcat
6.L
eonetta(?)
7.Biri+Timcsi
9. Herci
1.Fiveurban
3.Maistear+Niki
4.Menyus+Gabyca
5.zoo+bobcat
6.L
eonetta(?)
7.Biri+Timcsi
1.Fiveurban
3.Maistear+Niki
4.Menyus+Gabyca
5.zoo+bobcat
6.L
eonetta(?)
7.Mr.+Mr.-né.............Akkor jóó!
1.Fiveurban
3.Maistear+Niki
4.Menyus+Gabyca
5.zoo+bobcat
6.L
eonetta(?)
7.Mr+Mr.-né............/ugye nem főzök?/Nem!Csak állsz a bogrács mellett és kavargatod!