Tavaly szeptember óta baj van a kezemmel... akkor széttépte egy kerítés (de ezt írtam már), elég komoly volt.... mire helyre hozták eltört a csuklóm...
Most beszéltem fiveurban mesterrel és szóba került a sisak és ruha téma. Schubert sisak számomra nagyon nagyot bizonyított!
Ha teheti mindenki bőr cuccot hordjon, mert az 1 napos cuccon, épp hogy észrevenni a horzsolást.
Még ezt szerettem volna megjegyezni az üggyel kapcsolatban.
Hogy legyek? NYűgős vagyok már a gipsz miatt... ez az utolsó 1 hét nagyon rossz.... eddig jól viseltem, de most már nem annyira...
Tudod, ha piros bugyi van rajtam az a baj, ha kék akkor az... de lassan vége már... utána meg jön az állandó kórházbajárás a kezelések miatt... na az sem jobb, de azt jól bírom...
De jó szerénynek lenni
Jókor kívánod, most voltam fogorvosnál, beszélni sem tudok úgy beinjekciózott, csak csorgatom a nyálamat
Na igen... Ő biztosan szívesen látna bugyi nélkül
Ha teheti mindenki bőr cuccot hordjon, mert az 1 napos cuccon, épp hogy észrevenni a horzsolást.
Még ezt szerettem volna megjegyezni az üggyel kapcsolatban.
A bugyikérdéshez meg: ne hordj! A párod is örülni fog neki! Max Ő veszi fel!
Nekem nincs kompom!De rajta vagyok,hogy legyen!
Hát akkor Te tudsz élni ha már gondolatban.... is
Tudod, ha piros bugyi van rajtam az a baj, ha kék akkor az... de lassan vége már... utána meg jön az állandó kórházbajárás a kezelések miatt... na az sem jobb, de azt jól bírom...
Hayalány!Azaz Hayabusagirl!De ugy elvan tünve!
Gondolatban!