Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nó problémó!
Mr hayabusa tegnap benézett, majd intettem és köszönés nélkül elment.
Jobbulást Cool
Mi történt
Szeva csabi Meg akartalak látogatni de nem jött össze De a héten benézek
Látod mi lessz a vége, ha józanok.
Hello Shakira!
Jó reggelt....

jobbulást Cool13
Basszus! Mivan már itt? Mindenki elesik?

JOBBULÁST neked Laci!
Sima Béla 06-1-364-3378 . Ő a vázas.

A görgős meg a Bécsi úton van Maxx Power mellett, az Amargóval szemben.
Basszus! Jobbulást! Pihenj sokat!

A vázban Sima Béla tud segíteni és Busacsabi tudja a számát, vagy szerintem a fiúk is itt de megkérdezem én is. A felnit meg lehet görgőztetni ha érdemes, arra is kérdezek valami elérhetőséget.
Jujj, ez nagyon dúrva. Ha tudok valamiben segíteni, jelezd légyszíves. A legkomolyabb szaki vázügyben Sima Béla, talán Busacsabi fel tudja venni vele a kontaktot. Ha az eleje nem kapott ütést, akkor jó esély van, hogy megmenthető a váz. Úgy látom, hogy a segédvázad alu, ez hálistennek inkább törik, mint hajlik, talán emiatt nem húzódott el a váz hátulja. Jobbulást Neked!
Sziasztok! Szombaton jöttem haza kórházból, 24.-én vasárnap történt. Mielőtt kérdezitek, semmi komoly, csukló és szegycsonttörés, gerinc compressio. A kérdéseim a következők!
Hol tudják pontosan megnézni a vázat, hogy minden ok vele? Látható hiba nincs rajta. A felni csak csere, vagy javítható manapság?
Hirtelen ennyi.
Hi!

Hayabusagirl üzent, hogy minden ok! Most nincs nete, pár nap és jelentkezik!
Szegedi bográcsos (marhalábszár ala Five)meghívás március 22.!

1.Fiveurban
2.Milka+Milkáné (bár az évad elsö kertipartiját én akartam tartani)
3.Maistear+Niki
4.Menyus+Gabyca
5.zoo+bobcat
6.L

eonetta(?)
Mr.haya el van tünve valahogy így dolgozhatnak....
láttam ám öket a farsang buli után üvöltött a zene járt a kés meg a turmix,fakanál...
http://www.indavideo.hu/video/...
Ez rám nem vonatkozik, pontosan 8 napja nem kapcsoltam be a tv.
Ha van egy percem itt lógók.
Ki az a izéke?
oks
ez az elözés ,meg is érdemli,utálom mikor igy bohockodnak az emberek körülöttem..
nem is szeretek olyan társaságban mocizni
és nem azértmert gyengének érzem magam,hanem mert féltem a mocimat hogy szarrá töröm más hülyeségéböl...
ez csak a váratlan vendégekre vonatkozi.
de minek is írok úgy se olvasol vissza, most meg már elmentél aludni
Van még valaki? Vagy megint lemaradtam mindenről. Venégem volt nem tudtam kidobni, pedig annyi vizet itattam vele hátha a pokolba kíván és haza megy , de nem jött be.
Köszi majd megbeszéljük