A vázban Sima Béla tud segíteni és Busacsabi tudja a számát, vagy szerintem a fiúk is itt de megkérdezem én is. A felnit meg lehet görgőztetni ha érdemes, arra is kérdezek valami elérhetőséget.
Jujj, ez nagyon dúrva. Ha tudok valamiben segíteni, jelezd légyszíves. A legkomolyabb szaki vázügyben Sima Béla, talán Busacsabi fel tudja venni vele a kontaktot. Ha az eleje nem kapott ütést, akkor jó esély van, hogy megmenthető a váz. Úgy látom, hogy a segédvázad alu, ez hálistennek inkább törik, mint hajlik, talán emiatt nem húzódott el a váz hátulja. Jobbulást Neked!
Sziasztok! Szombaton jöttem haza kórházból, 24.-én vasárnap történt. Mielőtt kérdezitek, semmi komoly, csukló és szegycsonttörés, gerinc compressio. A kérdéseim a következők!
Hol tudják pontosan megnézni a vázat, hogy minden ok vele? Látható hiba nincs rajta. A felni csak csere, vagy javítható manapság?
Hirtelen ennyi.
Mr.haya el van tünve valahogy így dolgozhatnak....
láttam ám öket a farsang buli után üvöltött a zene járt a kés meg a turmix,fakanál... http://www.indavideo.hu/video/...
oks
ez az elözés ,meg is érdemli,utálom mikor igy bohockodnak az emberek körülöttem..
nem is szeretek olyan társaságban mocizni
és nem azértmert gyengének érzem magam,hanem mert féltem a mocimat hogy szarrá töröm más hülyeségéböl...
Van még valaki? Vagy megint lemaradtam mindenről. Venégem volt nem tudtam kidobni, pedig annyi vizet itattam vele hátha a pokolba kíván és haza megy , de nem jött be.
Mr hayabusa tegnap benézett, majd intettem és köszönés nélkül elment.