És mi lenne velünk,ha nem szeretnél bindzsikézni!Csak állnának a vasak a garázsok mélyén javitattlanul!
Maradj ilyen nekünk sokáig!
Egyébként irtam már,hogy a MAN vonza a gixereketis!
Na gyermekeim!
Mivel szombatra istentelen idöt(zápor,orkánerejü szél,stb)mondanak,igy a gurulást átenném jövöhét szombatra!Azaz:2008.03.08.-ára!Ugyan ott taliznánk,ugyan akkor!És az utvonalse válltozna!Csak az idöpont!
Addigis aki akar csatlakozhat!
Ja Csiga!Igy teis tudsz jönni!
Pontosítás! Egy nagyon frappáns ötlet bontakozott ki Milka sokésszel megtöltött agyábol!
A hét végéreis rosszidöt mondanak (március 01.)!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagirl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!
Találkahely:a szokott!Aki még nem tudná Budaörsi (Milkának SHELL) a többieknek AGIP kút 11.00(délelött).
Leoval beszéltem telefonon délután,és azt igérte lessz!De nincs!
szóval pszi=puszi
Tudom,tudom.Az apukám rongybatekert ............
Maradj ilyen nekünk sokáig!
Egyébként irtam már,hogy a MAN vonza a gixereketis!
Találkoztál már vele?
Na gyermekeim!
Mivel szombatra istentelen idöt(zápor,orkánerejü szél,stb)mondanak,igy a gurulást átenném jövöhét szombatra!Azaz:2008.03.08.-ára!Ugyan ott taliznánk,ugyan akkor!És az utvonalse válltozna!Csak az idöpont!
Addigis aki akar csatlakozhat!
Ja Csiga!Igy teis tudsz jönni!
Pontosítás! Egy nagyon frappáns ötlet bontakozott ki Milka sokésszel megtöltött agyábol!
A hét végéreis rosszidöt mondanak (március 01.)!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagirl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!
Találkahely:a szokott!Aki még nem tudná Budaörsi (Milkának SHELL) a többieknek AGIP kút 11.00(délelött).
1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)Menya+
Gabyca
4)Fiveurban
5)Leonetta
És mégis ilyen harmatos az ereje?
ha m,ajd felnö,vesz motortis magának!
Azért ez cinkes!Én vissza tolnám,oszt alkudoznék valamit!